Birdwatching s Leofoto

Zadavatel: www.NGpro.eu | 19.11.2020 | Zemědělství, ekologie

Věnujete se pozorování divoké přírody? Jsou v centru vašeho zájmu ptáci a pro práci používáte převážně dalekohledy? Leofoto přichází s ucelenou sérií produktů pro Birdwatchery.

Začněte s výběrem stabilního a spolehlivého stativu. Leofoto přináší termín „kvalitní stativ“ do nové dimenze. Pevná 10-ti vrstvá karbonová konstrukce v kombinaci s leteckým hliníkem vyladěná do dokonalé stability, pevnosti a spolehlivosti. Takové jsou stativy Leofoto. Vybírat můžete z více sérií stativů. Ovšem pro účely birdwatchingu jsou nejvhodnější stativy série Leofoto Summit a Leofoto Ranger. Obě série stativů jsou charakteristické absencí integrovaného středového sloupku. Leofoto série Summit navíc v balení obsahují miskovou platformu a umožní montáž půlkulového adaptéru. Nivelace do přesného horizontu pro Leofoto Summit není žádný problém. V případě stativů Leofoto Ranger je vhodné pro přesnou nivelaci použít nivelační adaptér LB-60. Na stativ následně doporučujeme upnout buďto fluidní hlavu BV-10, anebo jednu z odlehčených hlav VH-30 (původně vyvinutých pro monopody). Oba typy hlav umožňují plynulý pohyb v horizontálním i vertikálním směru bez trhaní a zasekávání. Pevná aretace polohy hlavy bez dodatečného posunu je v případě obou hlav samozřejmostí. Všechny hlavy Leofoto jsou vybaveny sáňkami pro destičky standardu Arca-swiss. To znamená, že do hlavy můžete upnout rovnou patku objektivu monokuláru. V případě, že pro pozorování používáte binokulární dalekohled, doporučujeme pro montáž dalekohledu použít svorku BC-02.

Kompletní sortiment stativů a vybavení pro Birdwatchery naleznete na stránkách prodejce NGpro.eu

Témata: birdwatching, fotoprislusenstvi, ptáci, priroda

www.NGpro.eu

Kontaktní osoba: NGpro.eu