Na podzim soutěží děti i dospělí

Zadavatel: BON Media, s.r.o. | 26.9.2016

Praha (Pressweb) - OC PARK HOSTIVAŘ připravilo pro své návštěvníky pro podzimní sychravé období několik zajímavých aktivit, které ocení děti, ale i dospělí. Letošní rok slaví slavná dětská postavička IGRÁČEK již své čtyřicáté narozeniny. Za účelem potěšit všechny své obdivovatele putuje IGRÁČEK se svojí interaktivní výstavou po celé České republice a nyní je k vidění i v OC PARK HOSTIVAŘ, a to v rámci vzdělávací výstavy “Poznávej s Igráčkem”. Pro tvořivé děti jsou zdarma opět připraveny kreativní dílničky, které se konají každé pondělí od 16 hodin naproti cukrárně BANY. Děti se nejen něco naučí, ale také si rozvíjí své dovednosti a fantazii. Po prázdninách se také vrací každé úterý Hostíkovo divadélko s pohádkami. Dospělí ocení například kurzy pletení pořádané každé úterý zdarma v galanterii  Fílium. Ten, kdo má rád spíše fotografické umění a Prahu 15, se může nejen podívat na výstavu Architektonické zajímavosti Prahy 15 ve spolupráci s Městskou částí, ale také hlasovat pro nejhezčí fotografii. Není toho málo, co pro Vás OC PARK HOSTIVAŘ v průběhu září připravuje. Přijďte přivítat podzim i Vy.

“O prázdninách většina z nás načerpala energii, děti si užily léto a jsou připraveny vrátit se do školních lavic, nás dospělé čeká opět řada nových povinností. Jsme velice rádi, že můžeme všem tento začátek poprázdninového ruchu zpříjemnit zajímavými aktivitami, které potěší děti i dospělé,” říká Ing. Marek Coufal, ředitel OC PARK HOSTIVAŘ.

Celé září je zde připravena vzdělávací interaktivní výstava s názvem „Poznávej s IGRÁČKEM“, kde si všichni návštěvníci mohou vyzkoušet nejrůznější fyzikální zákony, odpovědět na kvízové otázky nebo hádanky a zjistit spoustu zajímavostí. Pro ty, co rádi soutěží připravilo OC PARK HOSTIVAŘ spolu s výrobcem IGRÁČKA soutěž. Stačí vyplnit soutěžní kartičku a vhodit ji do připraveného boxu. Na konci výstavy budou vylosováni 3 výherci, kteří vyhrají velký IGRÁČKOVÝ kufřík pro holky a kluky! Interaktivní výstava IGRÁČKA je návštěvníkům k dispozici zdarma každý den od 9:00 do 21:00 až do 30.září.

Pro výtvarně nadané děti opět otevírá OC PARK HOSTIVAŘ kreativní dílničky, které se budou konat každé pondělí v druhém patře naproti cukrárně BANY. Prvním tématem je „Jak vypadá život pod vodou“, kdy si děti budou vyrábět své 3D akvárium. Vstupné je zdarma, registrace předem je nezbytná.

Hostíkova divadélka se konají zdarma každé úterý od 16 hodin naproti pokladnám kina. V úterý 27. září se mohou děti těšit na divadélko Frydolín s pohádkou Žabák Valentýn, následující úterý zahraje divadlo Paleček s pohádkou Draky pouští každý rád i náš Honzík kamarád. Děti se mohou těšit také na divadlo Vysmáto, Dřevěné divadlo a další.

Stejně jako před prázdninami se i od září mohou milovníci pletení zdokonalovat na kurzech pořádaných OC PARK HOSTIVAŘ ve spolupráci s galanterií Filiumí. Do tajemství pletení zájemce zasvětí každé úterý a čtvrtek od 15 hodin a 18 hodin zkušená pletařka.

__________________________________________________________________________________________________

Obchodní centrum  PARK HOSTIVAŘ je rozmanitým světem rodinných nákupů a příjemným místem aktivního odpočinku.  Svým zákazníkům nabízí nakupování a služby pro celou rodinu na ploše přes dvacet tisíc metrů čtverečních ve více jak  padesáti obchodech. Velký důraz je kladen na další modernizaci a skladbu obchodů i přípravu mnoho zajímavých společenských   akcí pro děti i dospělé při zachování rodinné atmosféry obchodního centra. Nachází se zde také multikino Premiere cinemas,které je prvním a nejmodernějším multikinem v České republice s projekcí v rozlišení 4K, které nabízí 4x kvalitnější obraz než běžná multikina. Osm promítacích sálů s kapacitou 1750 míst je plně klimatizováno a přístupno také pro imobilní návštěvníky. Dalšími lákadly jsou například Saunia a Solárium Fitness BBC.

Obrázky:
AnhangGröße
Image icon img_6448_1.jpg1.9 MB
Region: Praha

BON Media, s.r.o.

Sokolovská 55/81
BON Media's picture
Komunikačně kreativní agentura s velkými nápady.
BON Media, s.r.o.
Sokolovská 55/81