Prima od září spouští ranní dětské animované pásmo Primáček

Zadavatel: FTV Prima, spol. s r.o. | 1.9.2014 | Média, marketing
Autor fotografie:
FTV Prima

Praha (Pressweb) - Od 1. září připravila televize Prima pro dětské diváky pravidelné ranní pásmo animovaných pohádek Primáček. Každý všední den od 6:25 do 7:30 se budou na obrazovce objevovat oblíbené japonské pohádky Gormiti – Vládci přírody a Jewelpet: Zvířátka z drahokamu. Na TV Prima se jedná o první speciální vysílání pro děti. „Primáček nám pomáhá ještě více otevřít dveře k našim nejmladším divákům, kteří mohli doposud vídat své oblíbené pohádky na obrazovce TV Prima pouze o víkendu,“ říká programový ředitel Roman Mrázek. „Ve značce Primáček vidíme kromě reklamního potenciálu příležitost také v návazných aktivitách, zejména pak merchandisingu nebo gamingu,“ dodává Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima.

Vedle televizní obrazovky a online projektů skupiny, bude pro oslovení diváků využívaná cílená marketingová komunikace v dětských titulech jako Mateřídouška, Sluníčko, portálu Alik.cz nebo rádiu Pigy.cz.

Témata: TV Prima, Primáček | Region: ČR

FTV Prima, spol. s r.o.

Na Žertvách 24
180 00 Praha 8 - Libeň