Hochschule Fresenius navázala další spolupráci

Zadavatel: Hochschule Fresenius | 30.5.2014 | Kariéra, vzdělávání

Praha (Pressweb) - Německá vysoká škola Hochschule Fresenius, která nově má pobočku i v Praze, uzavřela další spolupráci. Tentokrát se skupinou Legal Tax Audit (LTA).

Skupina LTA je moderní a dynamicky se rozvíjející poradenská kancelář poskytující v České republice a na Slovensku integrované právní, daňové a účetní poradenství a auditorské služby tuzemským a zahraničním klientům z nejrůznějších odvětví hospodářství. Skupina LTA je tvořena třemi úzce spolupracujícími společnostmi, a sice advokátní kanceláří LTA Melzer Brázdil s.r.o., daňovou a účetní kanceláří LTA Tax s.r.o. a auditorskou společností LTA Audit s.r.o.. Tyto společnosti vybudovaly silný a zkušený tým advokátů, daňových a účetních poradců a auditorů, kteří disponují dlouholetou praxí u předních mezinárodních poradenských společností. Skupina LTA  poskytuje poradenství jak velkým a středně velkým podnikům při jejich investicích v České republice a na Slovensku, tak i menším společnostem a fyzickým osobám. Klientům jsou prostřednictvím partnerských kanceláří skupiny LTA zajištěny služby kvalifikovaného právního a daňového poradenství taktéž ve Spolkové republice Německo, Rakousku, Polsku, Maďarsku a na Ukrajině.

Jako kooperační partner Hochschule Fresenius se LTA bude zapojovat do spolupráce v mimořádném rozsahu a tímto způsobem zabezpečuje podporu vzdělávacích aktivit.

Praktická výuka

Výuka na vysoké škole Hochschule Fresenius není založená pouze teoreticky, je orientovaná především na praxi. Z tohoto důvodu vysoká škola Hochschule Fresenius úzce spolupracuje s firmami a institucemi z ekonomické sféry. Početné akce, jako jsou Dny otevřených dveří, firemní prezentace, workshopy a Dny kariéry tak přinášejí kvalitní výměnu zkušeností mezi odborníky z praxe a studenty.

Aby vysoká škola Hochschule Fresenius pomohla studentům při hledání stáže a trvalé pracovní pozice, neustále buduje a udržuje spolupráci s renomovanými partnerskými společnostmi. Během studia je možné v těchto partnerských společnostech pracovat, získat cenné zkušenosti a praktické dovednosti a po skončení studia se jednoduše ucházet o pracovní pozici.

Vysoká škola Hochschule Fresenius sídlí v Idsteině u Wiesbadenu v německé spolkové zemi Hesensko. Má mnoho pracovišť po celém Německu a nově také v Praze, kde je nyní možné studovat zajímavé a prakticky zaměřené studijní programy v češtině. Kromě vysoké kvality samotného studia je vysoká škola Hochschule Fresenius dobrou volbou i z mnoha dalších důvodů - jedním z nich je třeba její 165 let dlouhá vědecká tradice v oblasti vzdělávání.

Víc informace najdete na: www.hs-fresenius.cz

Témata: Hochschule Fresenius, Vysoké školy | Region: Praha

Hochschule Fresenius

Nárožní 2600/9