Kontrolujte nemovitosti bez starostí

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 31.8.2020 | Reality, bydlení

Pronájem nemovitostí je druh podnikání, který vyžaduje spoustu schopností. Především schopnost pracovat pod tlakem, chovat se vždy vstřícně a otevřeně a okamžitě řešit problémy. Jenže jsou případy a lidé se kterými se takhle jednat zkrátka nedá a pak to končí hádkami, soudy, a dokonce i ztrátami peněz a majetku. Všem těmto problémům se ale máte šanci z pohledu majitele nemovitosti vyhnout. Poradíme vám jak a u koho hledat pomoc.

Správa činžovních domů a nemovitostí

Jedná se o službu, která v sobě sdružuje množství menších pomocí. Ty ale dohromady dokáží efektivně řešit nejeden problém. Základem služby je podepsání plné moci v níž se přesně stanoví v jakém rozsahu a situacích smí realitní kancelář jednat místo majitele nemovitosti. Především jako správa činžovních domů je to opravdu cenná služba, protože komunikace s někdy i desítkami nájemníků dokáže být zdlouhavá a komplikovaná. I přes veškeré úlevy v ohledu povinností je ale význam správy nemovitostí největší v tom ohledu, že pomáhá k prevenci a ochraně před nepříjemnými situacemi, které ústí většinou ve ztrátu financí.

Kde hledat podobné služby

Podobné služby jako je správa nemovitostí a jiné varianty kompletní správy najdete jen u rozšířených realitních společností mezi něž patří například happyhouserentals.com. Jde především o realitní kanceláře, které mají dostatečné kontakty a zastoupení, aby byly technologicky schopné pojmout takové množství služeb a udržet u toho dostatečnou kvalitu. Většinu služeb, které si můžete objednat v rámci správy nemovitostí můžete také užívat samostatně. Není tak problém například pomoci nafocením při prodeji nemovitosti. Nebo se starat o nemovitost profesionální inventarizací vybavení a objednáním stěhovacích či úklidových prací. Realitní kanceláře jsou vám k ruce mnohem víc, než kdykoliv dřív.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Tschechische Republik
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667