Čekárnové mini systémy umožňují dokonalý přehled o pacientech

Čekárnové mini systémy umožňují dokonalý přehled
Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 15.7.2019 | Zdraví

Praha (Pressweb) - Klepání na dveře ordinace, dohadování, kdo přišel dříve či komplikace při návštěvách pacientů bez karty pojištěnce? To všechno zmizí jako mávnutím kouzelným proutkem, když se rozhodnete pro čekárnové mini systémy. A navíc se zlepší organizace práce přímo v ordinaci s přípravou podkladů pro lékaře či při podávání injekcí. Sestra bude mít dokonalý přehled, kdo přišel a za kým, zda na vyšetření k lékaři či jen na odběr krve. Také se ulehčí pacientům, kteří si už nebudou muset hlídat, kdo je poslední a zda na ně lékař nezapomněl. Nový systém díky modernímu vzhledu a nové technologii zvýší prestiž ordinace.

Systémy pro čekárny se snadno ovládají

A jak fungují systémy pro čekárny? Je to podobné jako v bance nebo na poště. Pacient přistoupí k zařízení s displejem v čekárně, přiloží kartu pojištěnce, z níž se do elektronického systému přenese jeho číslo, a vyznačí účel návštěvy. To znamená, že buď jde jen za sestrou, nebo k vyšetření k lékaři. Čekárnové mini systémy si poradí i s tím, když do ordinace přijde někdo jiný pro léky svého příbuzného, nebo pacient bez karty pojištěnce, pošťačka či policie. Sestra si podle účelu návštěvy a konkrétních pacientů udělá vlastní pořadí, aby na řadu přišel ten, kdo to nejvíc potřebuje.

Systém zvyšuje produktivity a zkracuje dobu čekání

Systémy pro čekárny umožňují sestře a lékaři rozlišit akutní a objednané pacienty, sestra už nemusí běhat do čekárny pokaždé, když se ozve bouchnutí dveří. Veškeré rozhovory probíhají v soukromí v ordinaci a ne v čekárně či na chodbě. Všichni mají větší komfort než za starého systému. Nový systém přináší zdravotnickému personálu klid na práci a pacientům pohodlí. Průzkumy ukázaly, že se zvýšila produktivita práce a zkrátila se doba čekání. Systém umožňuje navolit více důvodů návštěvy a také dává prostor pro informace pro pacienty. Dozvědí se, kdy má lékař dovolenou či, kdo ho bude zastupovat. Už žádné papírky se vzkazy připíchnuté na dveře ordinace!

 

Témata: čekárnové miny systémy, čekárnový systém, systém pro čekárny, docházka v ordinaci | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
SEO Services's picture
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Tschechische Republik
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300