Sušenková LolliPopz mánie

Zadavatel: BON Media, s.r.o. | 9.7.2019 | Zdraví
Autor fotografie:
LolliPopz - sušenky

Praha (Pressweb) - Čtyři bláznivé holky, které baví tancovat a zpívat - Laura, Ela, Nikki a Pája, které především děti znají jako hudební skupinu LolliPopz, mají své vlastní sušenky, a to hned dvoje! Rozdáváme tak společně radost. Děti tak mohou mít produkt od svých idolů a rodiče klid, že děti mlsají zdravě.

Biopekárna Zemanka má ve svém portfoliu dětskou řadu bio sušenek, a tak spolupráce zapadá do filozofie značky, což potvrzuje i Richard Němec: „LolliPopz jsou fenoménem na sociálních sítích a jejich koncerty jsou často vyprodané. Zároveň si uvědomují svůj vliv na děti - své fanoušky, kterým chtějí jít příkladem, a proto spolu se svým teamem hledaly vhodný produkt, se kterým propojí své jméno.“

Sušenky máslové a kakaové jsou k dostání v prodejnách hraček Sparkys, Bambule, ale také na akcích, kde vystupuje skupina LolliPopz.

„Jako táta vítám, že když děti žadoní o dárek od svých dětských idolů, mohu s klidným svědomím sáhnout po sáčku bio sušenek. Máme pak radost všichni,“ dává tak tip rodičům na dárek za vysvědčení, Richard Němec.

TIP: Jak se pečou sušenky - LolliPopz klip

O společnosti Biopekárna Zemanka

Biopekárna Zemanka byla založena v roce 2006 v malé obci Oříkov u Sedlčan ve Středních Čechách s vizí obohatit český a zahraniční trh o produkty, které budou vyráběny poctivě a z bio ingrediencí té nejvyšší kvality. Všechny produkty, které zde vznikají, se zrodily z originálních rodinných receptur, ve kterých rozpoznáte 40 let praxe a lásku k profesi paní Věry Zemanové. Ročně se zde vyrobí přes 180 tun pečiva a produkty se vyvážejí do 11 zemí v Evropě (Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rakousko, Německo, Bulharsko, Finsko, Dánsko, Itálie, Belgie a Lucembursko). Biopekárna Zemanka je držitel mezinárodního certifikátu IFS (International Food Standard), veganské licence od společnosti The Vegan Society, bezlepkové licence od Sdružení celiaků České republiky a Fairtradové licence programu kakao. V Biopekárně Zemanka jsou též uplatňována pravidla ekologicky šetrného provozu. K úklidu jsou používány pouze ekologické čisticí prostředky, zejména s bio složkami, recyklované kartony a papíry a energie pochází pouze z obnovitelných zdrojů společnosti Nano Energies.

Pečeme Lollipopz sušenky!
Obrázky:
AnhangGröße
Image icon lollipopz_balime.jpg557.87 KB
Témata: děti, sušenky, lollipopz, zdraví, sladkosti | Region: ČR

BON Media, s.r.o.

Sokolovská 55/81
BON Media's picture
Komunikačně kreativní agentura s velkými nápady.
BON Media, s.r.o.
Sokolovská 55/81