V čem jsou lepší kompostovatelné a ekologické tašky?

Zadavatel: BEOM.cz | 3.7.2019 | Zemědělství, ekologie
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Chcete jít s dobou a nabídnout svým zákazníkům jedině to, co je naprosto trendy? Pak zapomeňte na klasické pytlíky a sáčky a pořiďte moderní a kvalitní ekologické tašky! Ty má v nabídce český internetový obchod Xobaly.cz. Nabízí je v několika velikostech, barvách i provedeních a to za super ceny.

Bio ekologické tašky

K čemu jsou vlastně ekologické tašky dobré? Na co je lze využít? Díky své velikosti a pevnosti je lze využít jako naprosto plnohodnotnou alternativu klasických mikrotenových nebo igelitových pytlíků. Uložit do nich můžete například pečivo, ale i čerstvou zeleninu a ovoce, nebo uzeniny, či sýry. Samozřejmě je můžete využít i v řeznictví pro čerstvé maso. Zkrátka je můžete využít kdekoliv a kdykoliv. Samozřejmě nenajdou své uplatnění jen v potravinovém průmyslu, ale i v jiných odvětvích. Díky praktickému rozměru i dobré pevnosti tašek je skutečně můžete využít všude možně.

Z čeho jsou ekologické tašky?

Díky tomu, že jsou recyklovatelné – tedy především kompostovatelné, jsou velmi zajímavé. Protože co je v dnešní době eko, je in! A co je z plastů – tedy ropy a významně zatěžuji naši planetu, to přece nechceme! A z čeho tedy tyto zázračné kompostovatelné ekologické tašky jsou vlastně vyrobeny? Vyráběny jsou velmi moderními technologiemi z kukuřičného škrobu a dalších rostlinných škrobů a vláken cukrové třtiny.

Xobaly – ekologické tašky i nádobí

Na tomto internetovém obchodě nenajdete jen ekologické tašky, ale i ekologické nádobí, kterého je zde velmi široký sortiment. Od dřevěných misek a talířů nebo táců, až po boxy z cukrové třtiny a párátka, brčka, příbory, ale i kelímky z PLA bioplastu. Zkrátka vše, co vás napadne a co přímo souvisí právě s biotaškami, které jsme si dneska představili.

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Tschechische Republik
info@beom.cz