Tipy, jak na zdravé a krásné vlasy. Ať jsou vaše vlasy zároveň pýchou

Zadavatel: Seokonzult.cz | 2.7.2019 | Zdraví
krásné vlasy

Mít zdravé a krásné vlasy, to je sen nejedné ženy. Ženy chtějí mít ze svých vlasů pýchu, a tak se o ně náležitě starají dnes a denně. Bohužel mnohé ženy je spíše namáhají a nedopřávají jim následnou regeneraci. Málokterá žena si bohužel uvědomuje, že když vlasy zatíží například tím, že je bude dnes a denně fénovat, kulmovat nebo žehlit, musí se vlasům dopřát následná regenerace, aby se vzchopily a stále vypadaly jako zdravé a silné. Když se na regeneraci zapomíná, vlasy trpí, slábnou, vypadávají a nevypadají ani svěže, ani zdravě.

Pokud chcete, aby vlasy byly i vaší pýchou a aby vytvářely ten nejlepší dobrý dojem, přinášíme několik tipů, jak na zdravé a krásné vlasy.

Vše začíná už u mytí vlasů

Mytí vlasů je velice důležité. Je třeba, abyste měli skutečně kvalitní kosmetiku po ruce. Neinvestujte do nekvalitní kosmetiky, která je vám sympatická jenom svou cenou. Raději investujte do kvalitních kondicionérů, šamponů a vlasových masek od značek, které upřednostňují naprosto všichni světoví kadeřníci. Takovou značkou vlasové kosmetiky je například značka Kérastasé.

S mytím vlasů to rozhodně nepřehánějte. Stačí, když budete vlasy umývat dvakrát do týdne. Šampon vždycky nanášejte ke kořínkům vlasů, vlasy pak nebudou po celé své délce suché. A nezapomeňte pak na schnutí bez pomocníků - vlasy by měly schnout zcela přirozeně.

Bez jídla, pohybu a spánku vlasy zdravé nebudou

Ptáte se, co dělá vlasy skutečně zdravými? Je to jednoznačně pohyb, spánek a také jídlo. To vše se podílí na krásných, zdravých vlasech, které budou vaší pýchou. Jezte proto jídlo plné vitaminů a minerálů, nezapomínejte na zdravý pohyb a dostatek spánku, za což vám poděkují nejen vlasy, ale také vaše pleť.

Co se týče jídla, doporučujeme zejména stravu bohatou na vitaminy, protein a železo. Vyvarujte se bílé mouce a cukru obecně.

Témata: vlasy, šampóny | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Seokonzult.cz

Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
SEO Specialista Tomáš Stýskala již od roku 2009 poskytuje služby optimalizace webových stránek, linkbuildingu a PR.
Tomáš Stýskala
Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
Tschechische Republik
info@seokonzult.cz