Vyřešte svou situaci ve firmě díky projektu Režim Ukrajina

Zadavatel: MediaUp Agency s.r.o. | 16.6.2019 | Kariéra, vzdělávání

Tíží vás nízký stav zaměstnanců, který nejste schopni dlouhodobě vyřešit? Čeští pracovníci nechtějí z nějakého důvodu obsadit vaše volné pozice? Řešením může být Režim Ukrajina, což je celorepublikový projekt, v rámci něhož jsou zaměstnáni ukrajinští pracovníci v českých, převážně výrobních, společnostech.

Zaměstnání ukrajinských pracovníků v ČR

Problém s obsazením volných pozic tuzemskými pracovníky není nijak ojedinělá situace. Tento problém úzce souvisí s následným řešením nesplněných cílů a kvót. Volné pracovní pozice mohou po splnění určitých podmínek obsadit kvalifikovaní ukrajinští pracovníci, kteří dokážou práci bez problému vykonávat. Počítat je možno s dobou delší než jeden rok.

Obraťte se na personální agenturu

Zaujala vás varianta v podobě tohoto řešení v rámci projektu Režim Ukrajina? Rádi byste se dozvěděli bližší informace o tom, jak tento projekt funguje, co obnáší zapojení se do něj a jak zaměstnat pracovníky z Ukrajiny? To vše včetně samotného zprostředkování zaměstnanců zajišťuje personální agentura Poly Search, která má z této oblasti řadu zkušeností a chlubit se může desítkami spokojených klientů.

S čím počítat?

V rámci služeb personální agentury můžete počítat s profesionálním poradenstvím z dané oblasti, samozřejmostí je uskutečnění důkladného výběrového řízení na Ukrajině, kde budou z uchazečů vybráni kvalifikovaní pracovníci, kteří budou způsobilí k výkonu dané práce. Projdou kvalitním školením, aby byli při příjezdu připraveni okamžitě nastoupit do pracovního procesu. Samozřejmostí je i kurz Českého jazyka. Počítat můžete i s jazykovou podporou v průběhu pracovního výkonu. Personální agentura Poly Search zajistí i veškerá potřebná povolení pro vybrané uchazeče z Ukrajiny a dotáhne celý proces až do zdárného konce.

 
 
Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

MediaUp Agency s.r.o.

U Pramenu 2484
440 01 Louny
Kontaktní osoba: Bc. Petra Houdová
info@mediaup.cz
Jsme digitální agentura nabízející full-service pro Váš business na internetu. Specializujeme se na SEO optimalizace, PR, PPC a Social marketing.
MediaUp Agency s.r.o.
U Pramenu 2484
440 01 Louny
Tschechische Republik
info@mediaup.cz
Tel: +420 737 393 667