Designové bio nádobí za hubičku!

Zadavatel: BEOM.cz | 21.5.2019 | Obchod, e-commerce
Xobaly.cz
Autor fotografie:

V dnešní době se již mnoho z nás zamýšlí nad dopadem některých produktů a především pak našeho chování na naši planetu. Moderní doba naštěstí přeje inovativním postupům a nejnovější technologie napomáhají již i výrobě bio nádobí tak, aby zelená vedla i v tomto odvětví! Plasty nás zamořují na každém rohu a jistě i vy si raději koupíte na festivalu drink v ekologicky zpracovaném kelímku, který je recyklovatelný, než v tom obyčejném plastovém!

Biologické nádobí hitem léta!

V nabídce internetového obchodu Xobaly.cz je nyní k dostání široká škála, která je zaměřena právě na designově zpracované biologické nádobí. Najdete zde vše, co je potřeba. Od kelímků na pivo a džusy a drinky, přes kelímky na kávu, talíře a misky, menuboxy na jídlo, až po příbory a brčka nebo tašky. Vše je recyklovatelné, v sortimentu je nádobí z PLA bioplastu, z cukrové třtiny, z palmových listů, ale i dřevěné. Vybrat si tedy můžete ze skutečně mnoha druhů a provedení. Vybavit tak můžete svůj stánek s občerstvením, ale některé bio obaly z této nabídky upotřebíte i během celého roku ve své restauraci, kde nabízíte jídlo s sebou. Jistě to vaši zákazníci ocení a rádi se k vám budou vracet.

Kvalitní bio obaly

Kvalitní bio obaly zde najdete za velmi příjemné ceny ve velkoobjemových baleních. A jak lze poznat to, že jsou kvalitní? Veškeré obaly, nádobí a menuboxy, které jsou zde k dostání, jsou nejen, že recyklovatelné, ale především je lze využít v mikrovlnné troubě, udrží nějakou dobu stálost teploty jídla a díky praktickému uzavírání jsou vhodné i pro přepravu pokrmů bez obav, že jídlo proteče, či vyteče a obal se promáčí. Bio nádobí je hitem letošního léta a pro byste se na novou sezonu měli připravit již i vy!

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Tschechische Republik
info@beom.cz