Kde se dobře najíst? Prozradíme tip na restauraci u Prahy

Zadavatel: Seokonzult.cz | 28.5.2019 | Cestování, gastronomie
Restaurace Corso

Když přijede rodina nebo když se slaví nějaký úspěch či výročí, vyplatí se rezervovat si stůl v restauraci, která je vyhlášená. Nemusíte se vařit s obědem, navíc málokdo uvaří doma tak jak v restauraci. Pozvěte proto blízké do jedné z vyhlášených restaurací u Prahy, máme dokonce tip na jednu z nich. Co třeba zavítat do nově otevřené restaurace Corso, kterou najdeme ve městě Řevnice za Prahou?

Sice objednávat si jídlo online je pohodlnější, ale jisté okamžiky a životní události si prosí oslavu. Proto se hezky oblečte a vydejte se třeba do restaurace Corso, kam se ostatně vyplatí chodit i jen na obědy nebo večeře, když nemáte chuť zrovna vařit.

Restaurace Corso je nově otevřená, jak jsme zmínili, nachází se ve městě Řevnice za Prahou. Jedná se o velice luxusní restauraci evropské kuchyně se zaměřením na italské speciality. Pokud jste milovníkem této gastronomie, už rozhodně neváhejte ani minutu.

Co vás nadchne v restauraci Corso?

Všechno je to propojené - to je to první, co vás nadchne u této restaurace. Všechno spolu dokonale hraje a funguje, všechny aspekty (obsluha, restaurace, chuť, vizáž) se spojují v jeden nezapomenutelný zážitek. Kromě toho se vám jistě zalíbí i fakt, že restaurace je lokální a sezonní. Jídelníček tedy není neměnný, používané suroviny jsou ty nejlepší, které jsou v danou roční dobu k dispozici.

Kdo stojí za zdejšími pokrmy?

Nabízí se otázka, kdo stojí za zdejšími skvělými pokrmy. Pro odpověď nechoďte daleko, máme ji pro vás. Za skvělým menu stojí milovník dobrého jídla a také majitel sbírky japonských nožů - Daniel Holan. Své zkušenosti nasbíral jak v zahraničí, tak i v českých proslulých podnicích. Vyjmenovat je možné třeba pražské známé podniky SOHO, Zdenek`s Oyster Bar nebo Krystal Bistro. Šéfkuchař restaurace Corso je zastáncem zejména stručného menu, v němž se však vyhraje se všemi jednotlivými pokrmy.

Témata: restautace, corso | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Seokonzult.cz

Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
SEO Specialista Tomáš Stýskala již od roku 2009 poskytuje služby optimalizace webových stránek, linkbuildingu a PR.
Tomáš Stýskala
Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
Tschechische Republik
info@seokonzult.cz