Moderní stoly s ohništěm

Zadavatel: BEOM.cz | 2.5.2019 | Reality, bydlení
Hobbynaut.cz
Autor fotografie:

Rádi si užíváte posezení s přáteli na zahrádce? Nebo máte luxusní zahradní restauraci, či venkovní prostory s terasou a častými akcemi s cateringem? Pak pro vás máme horký tip na letní sezónu! Designové a moderní stoly s ohništěm. Nejen, že vykouzlí úžasnou atmosféru, ale také vaše hosty zahřejí při dlouhých chladnějších večerech!

Plynové stoly s ohništěm

Perfektní doplněk pro venkovní posezení představují právě stoly s ohništěm. Nejen, že zajistí romanticky laděnou a útulnou atmosféru, ale také dopřejí teplo a zpříjemní tak každou chvilku strávenou s vašimi blízkými a přáteli. Deska samotného stolu má veprostřed speciálně navržený prostor, kde je umístěný trubkový nerezový hořák, který je překrytý dekorativní tmavou drtí ze skla. Pod touto deskou je umístěna základna, kde schová PB plynová láhev, která je přes regulátor napojena na hořák. Při hoření se skleněná drť jakoby rozpálí a vydává žár do okolí a pro všechny, kteří sedí u stolu tak vzniká dojem, že hoří. Na základně pod deskou je elektronické zapalování, kterým lze samotný hořák regulovat a lze tak snad nastavit intenzita a výška plamene.

Hranaté nebo kulaté stoly s ohništěm

Pokud vás stoly s ohništěm zaujaly, můžeme doporučit objednání na českém internetovém obchodě Hobbynaut.cz, který prověřený léty a v neposlední ředě také mnoha spokojenými zákazníky. V sortimentu mají tyto speciální zahradní stoly s ohništěm připravené v mnoha provedeních. At už preferujete menší, nebo větší, hranaté, či kulaté. Skladem jsou připraveny stoly s ohništěm Napoleon Patio Flame, které jsou prakticky a odolně řešené a proto se hodí na každou zahrádku, terasu i do altánu. Využít můžete nabídku dopravy zdarma, která vás jistě potěší!

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Tschechische Republik
info@beom.cz