Kvalitní vybavení kuchyně restaurace

Zadavatel: BEOM.cz | 26.4.2019
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

Patříte k majitelům úspěšné restaurace? Vybavení kuchyně restaurace patří k zásadním aspektům kvalitního provozu a tedy i skvělých výsledků a v neposlední řadě i vysoké návštěvnosti a logicky pak i pěkných výdělků! Kvalitní vybavení také často usnadní práci, zpříjemní pracovní prostředí a vaši zaměstnanci budou do práce chodit rádi a to se zákonitě projeví i na kvalitě odvedené práce. Prostě všechno souvisí se vším!

Vybavení kuchyně restaurace od Katrin

Prvotřídní značka Katrin má dlouholetou tradici a kromě klasických hygienických potřeb nabízí i mnoho sortimentu právě pro kuchyně v restauračních zařízeních. Najdete zde mnoho potřebného pro běžný každodenní provoz a velkou výhodou je nejen kvalita za rozumné ceny, ale především možnost velkoobjemových balení, kdy odpadne časté objednávání produktů a prim hraje i snadná údržba a doplňování. Na výběr zde máte papírové ručníky včetně zásobníků a to v mnoha provedeních i velikostech, tekutá a pěnová mýdla společně se speciálním programem na péči o ruce, průmyslové utěrky včetně speciálně navržených stojanů, které lze zakoupit v nástěnné variantě i volně stojící, nebo třeba perfektní a designové papírové ubrousky i se stojánky a také papírové ubrusy. Skladem jsou zde i nejrůznější varianty odpadkových košů, či stojanů na odpadkové pytle velkých objemů – přece jen v kuchyni se za den vyprodukuje odpadu až až, a musí s ním být naloženo tak, aby byly zachovány standardní hygienická pravidla a všechny možné normy. Zkrátka zde můžete zakoupit vše, na co si vzpomenete tak, aby tyto nezbytné hygienické potřeby vhodně doplnily gastro vybavení kuchyně restaurace.

Moderní a designové vybavení kuchyně restaurace

Značka Katrin nabízí moderní a designové zpracování všech zásobníků a dávkovačů, které ve své kuchyni můžete využít. Kromě vzhledu jistě kladete vysoké nároky i nafunkčnost vybavení kuchyně restaurace tak, aby nic nekomplikovalo provoz a samotnou práci. Se značkou Katrin máte zaručeně vyhráno!

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Tschechische Republik
info@beom.cz