HIT letošního roku: Ekologické nádobí!

Zadavatel: BEOM.cz | 26.4.2019 | Obchod, e-commerce
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Také už vás otravují plasty na každém rohu? Patříte k těm, kterým není lhostejný dopad na naši přírodu? Nalézáte zalíbení v recyklovatelných a rozložitelných materiálech? Přemýšlíte nad budoucností naší země i při běžných každodenních činnostech? Pak právě Vám udělá radost nabídka internetového obchodu Xobaly.cz! Nyní totiž v jejich sortimentu naleznete i horkou novinku – ekologické nádobí!

Eko nádobí za super ceny

V sortimentu naleznete širokou nabídku na nejrůznější jednorázové nádobí, které je určeno pro stánky s rychlým občerstvením, ale i pro fast foody nebo klasické restaurace, které mají v nabídce rozvoz, nebo nabízí zabalení jídla sebou. Ať už hledáte menu boxy na hamburgery, nebo na klasické pokrmy, talíře nebo misky, vybrat si můžete z různých provedení i rozměrů. V nabídce jsou ekologické obaly z palmových listů, nebo cukrové třtiny, zakoupit si můžete ale i dřevěné varianty. Velmi oblíbený je i materiál PLA, tedy bioplast. Z něj jsou zde k dostání kelímky na studené i horké nápoje a to v atraktivním a designovém provedení.

Trendy ekologické obaly

Ekologické myšlení patří k modernímu přístupu a životnímu stylu. Používáním eko nádobí se zapojíte k většině takto smýšlejících v naší společnost a zaujmout můžete nejen zákazníky, kteří se těší na vaši výtečnou kuchyni a je jim jedno, z čeho tu zakoupenou dobrotu konzumují, ale i zákazníky, kteří právě na toto berou ohled!

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Tschechische Republik
info@beom.cz