Přírodní kosmetika FLOW rozzáří vaši pokožku

Zadavatel: Magieprirody.cz | 15.4.2019 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - V životě je zapotřebí dbát nejen na zdravou stravu, ale také na produkty, které nanášíme přímo na kůži. Finská kosmetická značka FLOW si je těchto zásadních skutečností vědoma, a proto používá při výrobě svých produktů jen přírodní, nezávadné a šetrné látky.

Prospěšné látky

Pokud se vám péče o pleť zdá příliš komplikovaná a vynaložené finance nevedou k úspěchu, vyzkoušejte přírodní produkty vyrobené ze svěžích a kvalitních surovin, které vaší pleť rozzáří, omladí a vyživí. V seznamu ingrediencí bylo myšleno na omezení vody a zejména na úplnou absenci zbytečných syntetických látek. Přestože se jedná o kosmetickou značku zahraniční firmy, čeští zákazníci ji mohou zakoupit na místním e-shopu (www.flowkosmetika.cz).

Kvalitní zpracování

Na začátku se jednalo o malou firmu, kterou uvedla na trh Riitta Jänkäläsová. Množství spokojených zákaznic ji hnalo v práci kupředu, a tak se nyní můžeme těšit z kvalitních produktů. Proces výroby je zajištěn trpělivou ruční prací a úkony, které jsou v souladu s přírodou. Přírodní kosmetika vyniká zejména tím, že pokožce dodává její přirozenou pružnost, hydratuje vysušená místa a rozzáří pleť zdravou barvou.

Ochrana životního prostředí a široký výběr

Kromě vynikajícího vlivu na tělo a pleť má výroba značky FLOW pozitivní dopad na životní prostředí. Výroba je zajištěna v souladu s přírodou a také absence chemických látek zachovává naše okolí panensky čisté.

Množství kombinací aromatických a vyživujících látek nabízí širokou škálu výsledných produktů. Balzámy, krémy, mýdla, séra, oleje a mnoho dalšího je pro kosmetickou značku FLOW samozřejmostí. Navíc si můžete vybírat dle svých preferencí a oblíbeného aroma, které z vašeho zkrašlovacího rituálu udělá relaxační zážitek.

 

 

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Magieprirody.cz's picture
Tschechische Republik
marcol@email.cz
Tel: +420 728 463 712