Kühne + Nagel skončil na bedně!

Ocenění za aplikaci pro správu mezikontinentálních přeprav zboží online
Zadavatel: Kühne + Nagel | 15.4.2019 | Auto-moto, logistika
Miroslav Pudil z Kühne + Nagel přebírá ocenění za myKN

Praha (Pressweb) - Ředitel Kühne + Nagel pro ČR Miroslav Pudil převzal významné ocenění za druhé místo v celostátní logistické soutěži Impuls Logistika za samoobslužný zákaznický portál myKN pro on-line správu nákladních přeprav, a to v kategorii Top logistický produkt – software. Výsledky byly vyhlášeny na konferenci Zóna Logistika v Praze v dubnu.

Díky aplikaci myKN je možné, pohodlně z jednoho místa on-line, nejen poptávat ceny za leteckou a námořní LCL přepravu, ale rovnou z cenové nabídky i přepravy objednávat, uložené nabídky si porovnávat nebo je sdílet on-line s kolegy. Samozřejmostí myKN je i monitorování zásilek v režimu 24/7, trackování zboží přes mobilní aplikaci v tabletu či mobilu, sdílení přes WhatsApp, email nebo SMS, automatizované zasílání notifikací o zpoždění, analýza dat o přepravách apod.

Součástí myKN je i unikátní vyhledávací databáze Sea Explorer pro hledání přímých i nepřímých lodních spojení (servisů) po celém světě a další šikovné nástroje pro správu přeprav on-line.

Vyzkoušejte si i vy mobilní aplikaci Kuehne + Nagel na App Store nebo v Google Play.

Témata: logistika, digitalizace | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Kühne + Nagel

Pekařská 7
155 00 Praha 5
Kontaktní osoba: Lenka Křivancová
Marketing Manager ČR
lenka.krivancova@kuehne-nagel.com
601 256 743
Kühne Nagel's picture
Kühne + Nagel je světový lídr v námořní dopravě, globální dvojka v leteckém cargu, evropská trojka v silniční spedici a světová dvojka ve službách kontraktní logistiky.  
Kühne + Nagel, spol. s r.o.
Pekařská 7
155 00 Praha 5
Tschechische Republik
lenka.krivancova@kuehne-nagel.com
Tel: 257 090 065