Plotovky z kvalitního smrkového dřeva

Zadavatel: BEOM.cz | 29.3.2019 | Reality, bydlení
Hobbynaut.cz
Autor fotografie:

Chystáte se na nový plot okolo zahrádky, či okolo domu? Pak přesně pro vás má internetový obchod Hobbynaut.cz skvělou nabídku! Plotovky z kvalitního smrkového dřeva jsou zde skladem a za super ceny.

Plotová prkna

Klasické dřevěné plotovky jsou víceméně běžné latě o normovaných rozměrech, které slouží k výrobě plotu na míru. K jejich výrobě je použito smrkové dřevo, které je do hladka hoblované a samozřejmě sušené. Vybírat si můžete z několika druhů kvality od A/B až po C. Kvalita A/B je samozřejmě na pohled hezčí, bez viditelných tmavých suků. Za tuto variantu také zaplatíte o něco málo víc. Plotová prkna jsou nabízena v délce 4 běžné metry. Samozřejmě lze plotovky na míru a přání zákazníka zkrátit a upravit, jak budete potřebovat. Plotové latě jsou připraveny k dalšímu opracování, vhodná je například úprava lakováním nebo natřením. Tímto způsobem prodloužíte životnost dřeva a rovněž i pozvednete celkový vzhled nového plotu. Latě jsou připravené i pro různé zakončení, které si můžete vybrat. Nejčastěji je k vidění zakončení zaoblené nebo seřízlé, či střechovité. Podle druhu zakončení, které si vyberete, bude pak výsledně celý plot vypadat, tedy hraje taktéž důležitou roli.

Krácené plotovky

Pokud vám nevyhovuje nabídka na klasická plotová prkna, můžete využít také takzvané krácené plotovky. V tomto sortimentu jsou nabízeny délky do jednoho metru, dále 101 – 132 cm a v poslední řadě také 133 – 200 cm. Tedy záleží jen na Vás, kterou z určených délek si pro svůj plot vyberete.

Rýgle

K dostání jsou zde samozřejmě i smrkové rýgle, což jsou klasické hranoly, na které jsou plotové latě připevněny. Tyto KVH hranoly jsou hoblované, sušené a délkově napojované cinkovým spojem, čímž lze dosáhnout mnohem větších délek než u klasických stavebních hranolů a to navíc bez rizika kroucení a jiných deformací. Váš plot tak bude pevný a pěkně rovný.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Tschechische Republik
info@beom.cz