Mikolas Josef s fenomenální hudební show již 3. dubna ve 20 hodin!

Zapište si do diářů důležité datum - 3. 4. ve 20 hodin vystoupí ve Foru Karlín nejúspěšnější český interpret v Eurovision Song Contest Mikolas Josef.
Zadavatel: BON Media, s.r.o. | 23.3.2019 | Kultura, hudba, divadlo
Autor fotografie:
Mikoláš Josef - koncert Forum Karlín

Praha (Pressweb) - Nenechte si tak ujít debutový koncert hudebníka a předního influencera Mikolase Josefa! V pražském Foru Karlín se pak můžete těšit na pompézní show ve stylu koncertů Robbieho Wiliamse. Uznávaný choreograf Jakub Dvořák také tentokrát připravil neskutečně našlapané aranžmá, kdy Mikolase s kapelou doprovodí více než 20 tanečníků a 6 afrických vokalistů. Třešničkou na dortu bude 36 metrová LED stěna s 3D doprovodnými efekty.

„Poprvé je pouze jednou, a proto děláme maximum, abychom si tu hodinku a půl všichni pořádně užili,“ přibližuje přípravy Mikolas.

Z dobře informovaných zdrojů se k nám doneslo, že na koncert přijedou také šéfové hudebních gigantů Kobalt a BMG, kteří doposud žádný tuzemský koncert nenavštívili! Z českých celebrit se na koncert chystají snad naprosto všichni, protože se hlásí mezi obdivovatele a věrné fanoušky Mikolase Josefa. „Kapacita koncertu je kolem 3.500 lidí, a pokud si dobře pamatuji, tak je z 80% již vyprodáno. Takový zájem nás samozřejmě těší a věříme, že atmosféra bude skvělá“ dodává Mikolas.

Vstupenky na koncert jsou k dostání na Ticketlive.

Biografie Mikolase Josefa

Mikolas je momentálně mezinárodně nejúspěšnějším českým hudebníkem s téměř 80 miliony přehrání svých singlů na YouTube a 320 000 followery na Instagramu. Umístil se na šestém místě na největší  hudební události na planetě – Eurovize. Sledovalo ho přes 240 milionů lidí a podle jejich hlasování by skončil na místě čtvrtém.

Vletěl na mezinárodní scénu se svým hitem Lie To Me -  23 milionů přehrání na Spotify, 19. místo na globálním žebříčku iTunes, který se navíc dostal do TOP 10 v mnoha zemích po celém světě. Mikolasův následující singl Me Gusta měl premiéru před 17 000 diváky v Madridu a přilákal mnoho fanoušků z Velké Británie, Izraele a Španělska. Jeho nejnovější singl Abu Dhabi se dostal na první příčku v YouTube Trends a nasbíral přes 1 milion zhlédnutí za 3 dny a znají ho lidé ve více než 130 zemích.

Mikolas je potvrzen jako headliner pro letošní ročník festivalu Colour v Řecku (50 tisíc návštěvníků).

Témata: hudba, koncert, Praha, Forum Karlín, influencer, Mikoláš Josef, vstupenky | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BON Media, s.r.o.

Sokolovská 55/81
186 00 Praha 8
BON Media's picture
Komunikačně kreativní agentura s velkými nápady.
BON Media, s.r.o.
Sokolovská 55/81
186 00 Praha 8
Tschechische Republik
info@bonmedia.cz
Tel: +420 731 155 047