Poznejte tajemství dlouhého věku obyvatelů Asie

Zadavatel: Seokonzult.cz | 27.2.2019 | Cestování, gastronomie

Přijeli jste do Asie a první, co vás udivilo, je, jak dlouhého věku se zdejší obyvatelé dožívají? O obyvatelích Asie se to ostatně ví už nějaký ten pátek, že se dožívají opravdu velmi vysokého věku. Otázkou, je co je jejich tajemstvím, jak to dělají, že se dožijí i sto dvaceti let? Používají nějaké speciální produkty? Za všeho může kustovnice čínská, respektive plody z ní sesbírané. Kustovnice čínská plodí úžasné plody goji, které mimochodem zpomalují i stárnutí. To však není jediný pozitivní účinek na člověka.

Pokud chcete svůj jídelníček zpestřit něčím zdravým, co by působilo blahodárně na váš organismus, měli byste do svého jídelníčku zakomponovat plody goji. I když je to však abnormálně zdravá potravina, i zde platí, že všeho moc škodí. Raději tedy konzumujte plody goji pouze v předepsaném množství, abyste si nezpůsobili zažívací potíže. Obecně platí, že dospělým lidem a dětem nad deset let stačí dvě hrstky plodů goji denně, které se však nekonzumují před spaním, jelikož mohou způsobit nespavost.

Stárnutí není jediný pozitivní dopad na lidské tělo a zdraví

Jak již bylo zmíněno, právě plody goji jsou tajemstvím vysokého věku u obyvatelů Asie. To však není jediný pozitivní dopad na lidské tělo a zdraví. Plody goji jsou mimochodem skvělé i proto, že podporují reprodukční orgány nebo že zlepšují činnost jater a ledvin. Kromě toho taktéž zmírňují projevy lupénky a zlepšují zrak.

Plody goji mimochodem i posilují imunitní systém, který můžete podpořit i sirupem na posílení imunity.

Další pozitivní účinky plodů goji

S pozitivními účinky ještě nekončíme. Plody kustovnice čínské taktéž odbourávají stres a napomáhají ke zhnědnutí pokožky při opalování se, taktéž působí proti rakovinovým buňkám v organismu, tudíž i předchází vzniku rakoviny.

Je tedy nějaký důvod, proč do svého jídelníčku nezakomponovat plody goji nebo goji šťávu?

Témata: goji | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Seokonzult.cz

Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
SEO Specialista Tomáš Stýskala již od roku 2009 poskytuje služby optimalizace webových stránek, linkbuildingu a PR.
Tomáš Stýskala
Bruzovská 1840
738 01 Frýdek-Místek
Tschechische Republik
info@seokonzult.cz