Zásobníky a dávkovače Katrin

Zadavatel: BEOM.cz | 27.2.2019 | Obchod, e-commerce
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

KatrinCz.eu je český internetový obchod, kde je k dostání velice široký sortiment hygienických potřeb a všech souvisejících produktů s hygienou jako takovou. Pro komerční a veřejné vybavení toalet je značka Katrin vynikající volbou! Nabízí totiž individuální řešení, která vynikají skvělou odolností, praktičností i velmi elegantním designem. Všechny možné produkty jsou pak řešeny pro snadnou údržbu, což ušetří mnoho času i energie vašeho personálu!

Jaké zásobníky a dávkovače Katrin nabízí?

K dostání jsou zde zejména zásobníky a dávkovače Katrin, které jsou určeny pro vybavení veřejných toalet. Ať už se tedy jedná o mateřskou školu, obchodní dům, divadlo, restauraci, hotel nebo vaši kancelář, jistě si z nabídky snadno vyberete. V sortimentu jsou přehledně řazené produkty podle účelu využití a najdete zde jak malé kousky, které se hodí pro místa s nižší spotřebou, tak i velké zásobníky a dávkovače Katrin, které jsou přímo určeny pro hojně navštěvované toalety, kde je předpoklad větší náročnosti.

Důmyslně řešené dávkovače a zásobníky Katrin

Kromě líbivého a moderního designu zde naleznete řešení, které je velmi nenáročné z hlediska používání. Pro doplňování a výměnu hygienického materiálu jsou konstruovány veškeré dávkovače a zásobníky Katrin velmi důmyslně a přesto intuitivně. Odpadá tak častá a náročná manipulace při doplnění nebo výměně. Dávkovače i zásobníky oceníte zejména i s ohledem na jejich ekonomickou výhodnost a čistotu. Díky nim jsou papírové ručníky nebo toaletní papír využívány rozumně a například i výdej tekutého mýdla na jedno zmáčknutí pumpičky lze nastavit dle vašich konkrétních potřeb!

Značka Katrin patří mezi stálice na trhu a nabízí kvalitní řešení za rozumnou cenu. Vše sjednotíte v moderním designu a můžete tak vybavit kompletně celý prostor a to vše ještě navíc z pohodlí domova!

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Tschechische Republik
info@beom.cz