Kvalitní digitální a ofsetový tisk s online objednávkou

Zadavatel: Magieprirody.cz | 27.2.2019 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - ABC tiskárna je firma s mnohaletou tradicí, která svým zákazníkům nabízí možnost digitálního či ofsetového tisku v prémiové kvalitě. Sídlo podniku společně s kamennou prodejnu naleznete v Táboře, ale vaše objednávky rychle vyřešíme i prostřednictvím e-shopu. Vyjdeme vám vstříc s bezkonkurenční cenou a tištěné materiály v rychlosti odešleme skrze služby PPL, DPD, Česká pošta, či Zásilkovna, a to v oblasti města Tábor.

Tisk propagačních materiálů

Pokud volíte vhodnou formu propagace pro vaše produkty, služby či jen kulturní akce, vyzkoušejte velkoformátové plakáty, které lze umístit na viditelná místa ve městě. Tiskneme plakáty od sešitových velikostí A4, až po formát A0, kterým oslovíte cílovou skupinu na větší vzdálenost. Samozřejmostí je také volba černobílého nebo barevného tisku.

Pro reklamní účely provádíme také tisk brožur, kde můžete prezentovat své výrobky nebo služby skrze fotografie a doplnit informace prostřednictvím textu. Základní výběr je stanoven na velikosti A4, A5, A6, ale vyhovíme také speciálním požadavkům na formát. Brožura je svázána vazbou V1, jež se snadno otevírá, působí esteticky a udrží i větší množství stránek.

Roll up bannery za bezkonkurenční ceny

Roll up bannery jsou konstrukčními systémy, kterými se můžete prezentovat na propagačních akcích, jelikož mají velký a poutavý formát, a navíc jsou skladné a přenosné. Nabízíme varianty různých cenových tříd. Pro nepříliš náročné zákazníky je v nabídce levnější stabilní roll up banner a dále ekonomické provedení s otočnou nohou. Náročnější požadavky splní provedení střední třídy, které vyniká svou stabilitou na nerovném povrchu. Nakonec se zaměřujeme také na prémiové a oboustranné roll up konstrukce. Součástí je kromě samotné konstrukční kostry také taška, která zajistí snadné podmínky při přepravě a manipulaci.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Magieprirody.cz's picture
Tschechische Republik
marcol@email.cz
Tel: +420 728 463 712