Chcete uzavřít vjezd? Zvolte vrata nebo brány

Zadavatel: SEO Services, s.r.o. | 18.2.2019 | Průmysl, energetika

Praha (Pressweb) - V našich podmínkách nenecháváme vstup na pozemky volný. Ať už to jsou rodinné domy nebo obchodní či průmyslové objekty. Uzavřením vstupu chráníme bezpečnost celého objektu i osob uvnitř. Slouží nám k tomu vrata nebo brány. V minulosti šlo vždy o manuální zařízení, to znamená, že bylo nutné bránu ručně otevřít a zase zavřít. Dnes jsou k dispozici automatické systémy, které zvyšují komfort obsluhy. Lze je ovládat na dálku, usnadňují proto vjezd k domu nebo do areálu. Dálkové ovládání může mít jen řidič nebo větší okruh osob, které využívají kombinaci kódů.

Vrata použijte, když není místo pro posuvné křídlo

Vrata jsou vhodná v případě, že není prostor alespoň po jedné straně vjezdu na pozemek. Skládají se z jednoho, dvou nebo více otočných či skládacích křídel. Standardní vratová konstrukce má dvě křídla, která se zavírají k sobě. Existují také skládací vrata. U skládacích vrat se jedno nebo obě křídla skládají na sebe. Jsou automatická a ovládaná na dálku. Křídla se pohybují po kolejnici.  Křídla vrat jsou zhotovena z ocelové konstrukce a s různou výplní. Obvyklé je pletivo, dřevo nebo plech. Můžete zvolit luxusní variantu s kamennou zdí a tepanými mřížemi.

Brány jsou na elektrický pohon a ovládá je řídicí jednotka

Pokud je u vjezdu prostor alespoň po jedné straně, volí se automatické brány. Fungují tak, že se jedno křídlo zasouvá do volného prostoru podél plotu. Je ovládáno elektrickým pohonem a řídicí jednotkou. Jsou dvě varianty systému – pojezdové křídlo nebo samonosné křídlo. Pojezdový systém se pohybuje v kolejnici a křídlo je tak spojeno se zemí. Vodicí lišta musí být čistá, aby nic nebránilo bráně v pohybu. Samonosné křídlo je bezúdržbové. Konstrukce se pohybuje zhruba deset centimetrů nad zemí, nevadí jí sníh ani spadané listí.

 

Témata: kovovýroba, vrata, brány, branky, posuvné brány, posuvná vrata | Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Services, s.r.o.

Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Kontaktní osoba: Alena Špinarová
Vedoucí kanceláře
pressweb@krotiteleseo.cz
SEO Services's picture
SEO Services, s.r.o.
Na Nivách 956/2
141 00 Praha 4 - Michle
Tschechische Republik
pressweb@krotiteleseo.cz
Tel: +420 24174300