Zaměstnanci Předvýběru.CZ uspořádali sbírku pro Toníka

Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 17.1.2019 | Politika, společnost

Praha (Pressweb) - 17. 1. 2019: Předáním symbolického šeku skončila sbírka, kterou tým personální společnosti Předvýběr.CZ podpořil kampaň Nadačního fondu Toník.

„S nápadem podpořit Toníka přišli sami zaměstnanci. Na svoje kolegy jsem opravdu hrdý a tak jsme jimi vybranou částku zdvojnásobili,“ říká František Boudný, šéf Předvýběru.CZ.

Příspěvek ve výši třicet tisíc korun převzala Jitka Kulhánková, předsedkyně Toníkovy správní rady a partnerka poradenské sítě Expense Reduction Analysts, která fond založila. „Pro nás jde o velkou pomoc, díky které jsme mohli podpořit maminku autistického Péti Jochece v dalším čtvrt roce,“ vysvětluje šéfka nadace.

Podpora autistické rodiny byla cílem zatím poslední Toníkovy kampaně. V minulosti nadační fond přispěl na léčbu Žanetky s dětskou mozkovou obrnou, pomáhal „malému Forrestu Gumpovi“ Nikimu a podporoval sirotky Aničku, Filipa, Františka a Toníka, podle kterého fond nese jméno.

Základním posláním nadačního fondu je podpora dětí, kterým závažná nemoc jejich či jejich rodičů znemožňuje z finančních důvodů plnohodnotný společenský život, nebo mají zvýšené finanční náklady na zdravotnické pomůcky či léčebné postupy, díky kterým mají větší možnost žít svůj život plnohodnotněji.

::

Předvýběr.CZ je česká personální společnost, která působí na trhu od roku 2008. Soustředí se na předvýběr vhodných kandidátů, kdy oslovuje uchazeče přes online pracovní portály, online databáze a rozsáhlou interní databázi kontaktů. O kvalitní vyhledávání a relevantnost kandidátů se stará 30 zaměstnanců pracujících v pražské centrále a v regionálních kancelářích na Vysočině, v Brně a v Ostravě. Předvýběr.CZ je partnerem klubu úřadujících mistrů Technology Florbal Mladá Boleslav, fotbalového klubu FC Vysočina Jihlava a platformy ELIIT pomáhající profesionálním sportovcům se začleněním do běžného života po ukončení kariéry.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
+420 775 599 024
e.vox's picture
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Tschechische Republik
flotila@evox.space
Tel: +420 775 599 024