Pojišťovna VZP, a. s., sklízí první úspěchy partnerství s eD system Bauer Teamu

Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 20.12.2018 | Sport, volný čas, zábava

Praha (Pressweb) - 20. 12. 2018: Na začátku listopadu se Pojišťovna VZP, a. s. (PVZP), stala hlavním partnerem týmu nejúspěšnějšího českého běžce na lyžích Lukáše Bauera. Do nového roku vstupuje oprávněně s očekáváním dalších velkých úspěchů.

Už 30. listopadu potvrdil tým svoji skvělou formu v rámci úvodního závodu Proteam Tempo na 15 km. „Patnáctikilometrová trať je extrémně odlišná od standardních lyžařských maratonů,“ připomíná Lukáš Bauer. Po mužské části skončil tým osmý v pořadí s malou ztrátou na průběžně vedoucí tým. „V průběhu ženské části závodu byla nejrychlejší naše Kateřina Smutná, která v cílovém finiši získala celkově třetí místo pro tým,“ dodává Bauer, který si pochvaluje, že tým už v úvodním závodu sezóny mohl vystoupat na stupně vítězů.

Po listopadové týmové časovce čekal eD system první individuální závod na 30 km. „Situaci komplikovalo sněžení, servisní tým měl hodně práce, byl ale připravený a mazání se podařilo na jedničku s hvězdičkou,“ vzpomíná Lukáš Bauer. Důkazem bylo čtvrté místo Kateřiny Smutné a další tři umístění v Top 20.

„Mám velkou radost, že aktuálně je tým na skvělé třetí pozici v pořadí týmů. Seriál VISMA SkiClassics bude pokračovat 12. ledna v rakouském Seefeldu závodem Kaiser Maximillian lauf na šedesát kilometrů. Za celou PVZP držíme týmu palce,“ slibuje Halina Trsková, místopředsedkyně představenstva Pojišťovny VZP, a. s.

::

Pojišťovna VZP, a. s., je univerzální neživotní pojišťovna. Od roku 1994 byla součástí VZP ČR, po vstupu České republiky do Evropské unie v roce 2004 působí samostatně. Poskytuje cestovní pojištění, pojištění majetku a odpovědnosti, občanů, podnikatelů, zdravotnických zařízení, pojištění profesní odpovědnosti a majetku lékařů a farmaceutů, pojištění běžné občanské odpovědnosti, úrazové pojištění, komerční zdravotní pojištění cizinců a další pojistné produkty. Jediným akcionářem je Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky. V roce 2017 dosáhla předpisu pojistného ve výši 492 mil. Kč, v dubnu 2018 navýšila základní kapitál na 308 mil. Kč. Více informací o PVZP najdete na www.pvzp.cz.

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
e.vox's picture
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3