Česká charitativní mise ve Vietnamu

Zadavatel: European Association for External Relations | 12.12.2018 | Politika, společnost

Dne 4.12.2018 se uskutečnila charitativní mise ve Vietnamu, které že zúčastnil Ing. Pavel Janásek, Ph.D. a modelka Aneta Šustková, která se na podzim tohoto roku umístila v prestižní soutěži "Miss Tourism World".

Pomoc byla zaměřena na 400 chudých dětí z chudé oblasti v severní části Vietnamu (Tuyen Quang). Každý z nich obdržel nové oblečení a sladké odměny.


 

Speciální návštěva a finanční pomoc byla také v obecní nemocnici zaměřena pro 6-ti letou holčičku Nong Kieu Anh, která přišla o rodiče. Starají se o ní prarodiče, přičemž dědeček je zraněný voják a babička má rakovinu. Holčička má kromě toho onemocnění srdce 3. stupně.


 

Pro prohloubení vzájemných vztahů byla zároveň uskutečněna návštěva prestižní University USSH (Univerzita společenských a sociálních věd) v Hanoji, která má více než 10000 studentů. Delegace se na ní setkala s prezidentem University - Prof. Dr. Pham Quang Minh. 

 


 

Před posluchači měl doktor Janásek přednášku o tom, jaký význam mají vztahy v globálním kontextu a jakou konkrétní formou mohou studenti a pedagogové být úspěšní ve svých životech.


 

Aktivity delegace byly mediálně monitorovány na mezinárodní úrovni. Přičemž charitativní akce byla pořádána za účelem ukázky toho, že každý člověk má možnost pomáhat druhým - což může realizovat v různých podobách a rozsahu.

Témata: charita, Vietnam | Region: Svět

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

European Association for External Relations

Rybná 716/24
110 00 Praha
European Association for External Relations, z. s.
Rybná 716/24
110 00 Praha
Tschechische Republik