Nadělte si dárek, který vás bude těšit několik let

Zadavatel: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. | 7.12.2018 | Stavebnictví

Polná (Pressweb) - Bydlíte ve starším rodinném domě, a nevíte, kde můžete v rodinném rozpočtu na provozu domácnosti ušetřit? Odpověď je jednoduchá. Přibližně 80 % všech nákladů, které vynaložíte na energii, utratíte za teplo. Takže zapomeňte na úsporné žárovky, rozčilování se při zhasínání světel po dětech a udělejte něco pro svůj dům i účet.

Zateplení části či rovnou celé stavby je nejjednodušší způsob, jak snížit náklady na vytápění a dostat své bydlení do co nejúspornějšího energetického režimu.

Kouzelné vločky, které hřejí
Teplý vzduch je lehčí než studený a stoupá ke stropu vytápěných místností a tudy z obytných místností uniká až třetina tepla. Nejlepší metodou izolace stropu je aplikace Systému MAGMARELAX®. Aplikace se nejčastěji provádí foukáním do půdních meziprostor nebo do dutin. Díky aplikaci výkonnými stroji (fukary) se dostane i do těch nejméně přístupných koutů a štěrbin, kde se jen velmi obtížně provádí izolace jakýmkoli jiným izolačním materiálem. Hadici lze natáhnout do vzdálenosti 100m a do výšky 20m.
Vše se provádí za běžného provozu domácnosti. Není ani třeba příliš vyklízet půdu. Pracovníci nenadělají nepořádek a jsou s prací hotovi během několika hodin.
Další možností je využití Stropního systému MAGMARELAX®, který vám zajistí možnost izolace stropu i v případě, že chcete prostor nadále využívat. Už nemusíte zatěžovat svůj dům pokládáním těžkých izolačních desek a následnou betonovou podlahou. Díky nové podlaze na půdě půdy můžete podkroví využít i netradičním způsobem například sezónní letní byt.

Izolace pro všechny typy střech
Tepelná izolace složitých nepřístupných střech je často tvrdým odborným oříškem. Je třeba minimálně zasahovat do konstrukce a zároveň zajistit dostatečnou vrstvu izolace i v nepřístupných místech. Mezi konstrukce lehčí patří vazníkové střechy. Zde není možné účinně rozprostřít vrstvu například z rohoží kvůli špatnému přístupu a složitosti dřevěných prvků. Jestliže ale použijeme systém foukané minerální vlny MAGMARELAX®, jsme schopni i takto složitou střechu účinně zateplit během několika hodin práce.
Jestliže máte nepřístupnou plochou střechu s vyšším sklonem, tzv. pultovou střechu, doporučujeme vytvořit do ní vstupní otvor. Jedná se o osazení vikýře a tím zajištění revizního vstupu do prostoru střechy. Pokud si majitel toto zajistí, jednak se může kdykoli zateplit dům a vyřešit tak své tepelné ztráty, ale navíc může v prostoru provést opravy nebo kontroly a zásahy, se kterými by byl bez možnosti vstupu problém. Třeba uhnízdění ptactva, vos, sršňů a podobně.

Vyřeším to ještě dnes
Neváhejte a ještě dnes vyplňte nezávazný poptávkový formulář a ušetřete až 30% z vašich nákladů za energie. A tím si nadělíte ten nejkrásnější dárek na řadu let.

Více se informujte na www.mojeizolace.cz  nebo na telefonu 800 100 533.

 

Obrázky:
AnhangGröße
Image icon betonovy_strop.jpg827.57 KB
Image icon tramovy_strop2.jpg610.31 KB
Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.

Tyršova 405
588 13 Polná
Kontaktní osoba: IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.
info@ippolna.cz
+420 567 212 412
Sarka's picture
IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. je specializovaná společnost zabývající se úsporou energií v prostředí veřejného a komerčního sektoru i domácností. Je výhradním tuzemským dodavatelem systému foukané kamenné vlny MAGMARELAX. Nedílnou součástí práce je poradenská činnost, zejména pak návrhy opatření... vice ›
IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o.
Tyršova 405
588 13 Polná
Tschechische Republik
Tel: +420 725 260 923