Stylové zimní boty Alpine Pro

Zadavatel: BEOM.cz | 27.11.2018
Outlet-Alpine.cz
Autor fotografie:

Zimní období je pro volbu obuvi velmi náročné. Značka Alpine Pro však nabízí mnoho značkových modelů pro ženy, muže ale i holky a kluky, kteří mají rádi kvalitu za rozumnou cenu a navíc pěkný vzhled obuvi. Navíc oblíbený internetový obchod Outlet-Alpine.cz nabízí skvělé outletové ceny a široký sortiment nejen z nejnovějších, ale i ze starších kolekcí.

Dámské zimní boty Alpine Pro

V nabídce je připravena kvalitní a krásná dámská zimní obuv Alpine Pro za atraktivní ceny s vysokou slevou. Vybírat můžete elegantní modely i propracované outdoorové botky, které zajistí pohodlí i při náročném výšlapu. Tyto boty jen tak neprofouknou a nepromoknou, mají pohodlnou stélku a hřejivou podšívku. Vybírat můžete kousky na klasické šněrování i na zip. Dámské zimní boty Alpine Pro nabízíme v různém barevném provedení.

Pánské zimní boty Alpine Pro

Stejně tak samozřejmě i pánská zimní obuv Alpine Pro je pro vás připravena v moderním provedení, které si zachovává svou funkčnost. Propracované boty jsou vhodné pro každodenní nošení v chladném, mrazivém počasí, kdy je zároveň i vlhko. Ve velikosti od 28 až po 47 jsou zde k dostání boty ve výborné kvalitě této české značky, kterou vyzkoušel i náš český olympijský tým!

Dětské zimní boty

Naši nejmenší milují pohyb venku za jakéhokoliv počasí. Praktická dětská zimní obuv Alpine Pro se zapínáním na suchý zip potěší malé i větší holky a kluky, kteří mají rádi pohodlné obouvání. Moderní a propracované dětské botky jsou k dostání v mnoha barevných provedeních s hřejivou podšívkou a se silnou podešví, která brání proniknutí vlku i větru. Proto jsou tyto odolné boty vhodné nejen pro běžné nošení například do školy, ale i pro zimní radovánky ve sněhu.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture