Krémy a pasty na ruce Katrin

Zadavatel: BEOM.cz | 27.11.2018 | Zdraví
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

Pracujete v náročném a znečištěném prostředí, kde Vaše ruce nadměrně trpí? Takovými místy mohou být například autoopravny nebo průmyslové výrobny, kde se pracuje se stroji nebo olejnatými přípravky, které kůži nadměrně namáhají. Pro snadné odmaštění rukou a následnou vhodnou regenerační péči doporučujeme mycí pasty a krémy na ruce Katrin.

Krémy a pasty na ruce Katrin

Značka Katrin patří ke špičce mezi hygienickými potřebami vůbec. Český internetový obchod s dlouholetou tradicí nabízí široký sortiment všech možných produktů a hygienických potřeb právě i pro průmyslové výrobny a provozy. Pokud tedy svým zaměstnancům chcete dopřát vhodnou péči, vybrat si můžete právě zde. Z pohodlí své kanceláře můžete sortiment objednat a pak už jen nabídnout všem, kterým tato péče náleží.

Krémy a pasty na ruce Katrin jsou vhodné pro ošetření rukou před prací i po ní. Mycí pasty a gely ruce perfektně vyčistí a zbaví je všech škodlivin a mastnoty nebo nečistot, které na rukou během pracovní doby ulpí. Krémy se pak postarají o jemnou pokožku. V nabídce najdete například krém - takzvanné ochranné tekuté rukavice, které na kůži vytvoří ochrannou vrstvu, která jen tak nepropustí mastnotu ani nečistotu a ochrání pokožku před škodlivými látkami. Dále je zde k dostání i regenerační péče o ruce, která ošetří drobné jizvičky a prasklinky a poranění pokožky rukou ke kterým vlivem náročné práce dochází.

Dávkovače na krémy a pasty na ruce Katrin

Zakoupit můžete rovněž praktické a robustní dávkovače na krémy a pasty na ruce Katrin, které slibují snadnou manipulaci. Taktéž jsou výhodné z ekonomického hlediska, protože zabrání zbytečnému plýtvání ve vaší provozovně. Vše nabízí internetový obchod KatrinCZ.Eu skladem a za velmi výhodné ceny na našem trhu.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Tschechische Republik
info@beom.cz