Dopřejte si spánek v hebkém povlečení z mikroplyše

Zadavatel: Magieprirody.cz | 14.11.2018 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - V sychravých podzimních dnech není nic příjemnějšího než se zachumlat do peřin v hebkém povlečení z mikroplyše a nechat se unášet příjemným sněním. Povlečení z mikroplyše vyniká skvělými termoregulačními a antibakteriálními vlastnostmi, rychle zahřeje, skvěle udržuje teplo, a navíc je velmi příjemné na dotek.

Mikroplyš vás zahřeje za chladných zimních nocí

Když se poprvé dotknete povlečení z mikroplyše, budete překvapeni jemností a hebkostí jeho sametových chloupků. Mikroplyš je vyroben ze stoprocentního polyesteru a vyniká neobyčejnou schopností udržovat teplo. Proto jeho přednosti oceníte zejména za chladných zimních nocí, nebo pokud v ložnici příliš netopíte. Mikroplyš, ze kterého je povlečení vyrobeno, je mnohem teplejší než flanel a také mnohem příjemnější na dotek. Je rychleschnoucí, nemačkavý, barevně stálý, a díky jeho výjimečným vlastnostem se v něm nedrží bakterie ani roztoči. Je tudíž velmi vhodný pro lidi trpící nejrůznějšími alergiemi.

V povlečení z mikroplyše se budete cítit jako v nebi

Povlečení z mikroplyše je velmi lehké, vzdušné a krásně přilne k vašemu tělu. Bude vás hýčkat miliony měkkých chloupků, které vám dopřejí pocit sametové jemnosti a dovolí vám zapomenout na všechny starosti běžného dne. Zachumlaní v teplém pelíšku se budete cítit skutečně jako v nebi. Po noci strávené v uvolňujícím objetí mikroplyšového povlečení se probudíte odpočinutější, uvolněnější a budete mít více energie než kdykoli předtím.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Magieprirody.cz's picture
Tschechische Republik
marcol@email.cz
Tel: +420 728 463 712