Akumulátory a nabíječky pro airsoftové pistole

Zadavatel: BEOM.cz | 9.11.2018 | Obchod, e-commerce
AirsoftPro.cz
Autor fotografie:

Airsoft je velmi atraktivní, oblíbený, ale také náročný koníček. Pokud se i Vy řadíte mezi milovníky zbraní a všeho toho humbuku kolem, jistě víte, o čem je řeč. Ať už vyrážíte se svou airsoftovou pistolí do terénu jednou za čas, nebo máte svou partu kamarádů a vyjíždíte bojovat pravidelně, musíte mít perfektní vybavení, aby vás hra bavila. Není to ale jen o výběru samotné pistole, ale i o mnoha dalším vybavení a samozřejmě i doplňcích.

Nabíječky a akumulátory pro airsoft

Pokud se oddáváte radovánkám v maskáčích, musíte mít přesnou mušku a stále nabité baterky. Bez nich totiž Vaše elektrická airsoftová zbraň težko vystřelí. Český internetový obchod Airsoft Pro.cz má široký sortiment, kde si můžete vybrat skvělé baterie do aisoftových zbraní i nabíječky pro airsoftové zbraně. V nabídce jsou levnější, ale i dražší profesionálnější varianty. Vybrat si můžete na základě cenové relace, nebo také podle parametrů a funkcí, které od nabíječky pro airsoftovou zbraň očekáváte. Indikátor plného nabitá nebo nabíječka, která se pak sama vypne? Ano, i takové jsou zde skladem k okamžitému zakoupení.

Airsoft nabíječka různých značek

Vaše nová airsoft nabíječka vám bude sloužit dlouhou řadu let, je tedy třeba vybrat důmyslně a poctivě. Kvalitní modely maí zde skladem například od značek, jakými jsou A.C.M., Electro River a mnoho dalších. Univerzální i speciální nabíječky můžete vybírat díky přehlednému řazení a možnosti filtrování podle parametrů. Zakoupit můžete nabíječky pro NiMH i Li-Pol, které nabijí Vaši airsoftovou pistoli a s tou pak můžete vyrazit zneškodnit protivníky!

Nabíječky i mnoho dalšího

Skvělé ceny jsou zaručeny a díky široké nabídce si jistě zakoupíte i mnoho dalšího vybavení, které e-shop nabízí. Vybírat můžete nejen airsoft baterie nabíječky a akumulátory, ale i samotné zbraně, zásobníky a munici, oblečení a výstroj, teče a měřiče a mnoho dalšího. Zkrátka zde najdete vše, co potřebujete.

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture