České zdravotní židle Adaptic spustily podzimní kampaň

Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 7.11.2018 | Zdraví

Praha (Pressweb) - 7. 11. 2018: Od první listopadové středy je možné koupit adaptivní zdravotní židle s výkyvným sedákem na pružině už v sedmi showroomech v Česku - tento týden firma otevřela čtyři nové prodejny: v úterý v Táboře a Brně a ve středu v Plzni a Praze. Současně odstartovala i první větší marketingovou kampaň.

„Blížící se vánoční sezónu chceme využít k uvedení nejmodernějších zdravotních židlí na trh. Ze zdravotního i ergonomického hlediska zákazníkovi nabízíme bezkonkurenčně nejnovější řešení,“ říká Martin Macháček, statutární ředitel firmy Matera, která židle Adaptic vyrábí. „Díky více než desetiletému působení v oboru vím, že zdravé sezení je častým dárkem pod stromeček nejenom v rodinách, ale i ve firmách,“ dodává šéf firmy.

Marketingová kampaň je postavená na online inzerci v předních českých titulech jako je iDnes.cz, Lidovky.cz a dalších a potrvá až do začátku prosince. Firma do ní investuje zhruba pět set tisíc korun.

Produktové portfolio Adaptic zahrnuje modely Mio, Evora S, Evora + a Comfort a kromě nově otevřených showroomů jsou židle k dostání v Praze nedaleko obchodního centra Galerie Harfa, v Brně v H-Parku a v Jihlavě na Masarykově náměstí v prodejně Doma CZ - Hanák interiéry. Čtyři nové prodejny firma otevřela díky spolupráci s obchodem Spíme.cz rodinné firmy Postelia.

Martin Macháček představuje jediného akcionáře značky a má více než desetileté zkušenosti z prodeje zdravotních židlí, které se rozhodl zúročit budováním vlastní značky.

::

Adaptic je česká značka zdravotních židlí s výkyvným sedákem pro celodenní sezení v kanceláři i doma. Adaptivní zdravotní židle zajišťují přirozenou pohyblivost pánve a vyváženě aktivují svaly hlubokého stabilizačního systému páteře - přirozená funkce těla odstraňuje bolesti zad a zabraňuje chronickým problémům. Vlastníkem značky je akciová společnost Matera. Produktové portfolio Adaptic zahrnuje modely MIO, EVORA S, EVORA + a COMFORT. Značkové zdravotní židle je možné koupit v showroomech v Praze, Brně, Jihlavě, Plzni a Táboře nebo online na www.adaptic-zidle.cz.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
+420 775 599 024
e.vox's picture
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Tschechische Republik
flotila@evox.space
Tel: +420 775 599 024