Moderní zásobníky na papírové ručníky

Zadavatel: BEOM.cz | 27.10.2018 | Obchod, e-commerce
KatrinCz.eu
Autor fotografie:

Hledáte moderní, praktické a odolné zásobníky na papírové ručníky, které bez obav můžete umístit na veřejné toalety? Chcete zajistit vysokou úroveň hygienických podmínek a zároveň si usnadnit údržbu? Vyžadujete moderní zpracování, které ale zároveň skutečně něco vydrží? Pak pro vás máme horký tip z řady zásobníků ověřené značky Katrin.

Zásobníky na papírové ručníky Katrin

Na českém internetovém obchodě s dlouholetou tradicí najdete široký sortiment přesně takových to zásobníků. Zásobníky na papírové ručníky Katrin jsou zde skladem od starších modelů, až po nejmodernější řadu Katrin Inclusive, která nabízí oblé a nadčasové tvary, praktické zpracování a atraktivní design v bílém nebo černém provedení. V tomto designu pak samozřejmě můžete pořídit i další produkty a vše tak vybavit v jednotném a moderním designu.

Zásobníky na papírové ručníky různých druhů

V sortimentu je skladem více jak dvacet typů zásobníků. Vybírat můžete například podle druhů náplně – tedy podle typu samotných papírových ručníků. K těm nejoblíbenějším patří zajisté zásobníky na skládané papírové ručníky, které nabízí snadnou údržbu a ještě snadnější použití. Zamezí plýtvání a zajistí čistotu. Zakoupit můžete i o něco málo objemnější zásobníky na papírové ručníky v roli nebo pak ještě zásobníky na papírové ručníky Katrin System, které pojmou více náplní a samostatně si prohodí plnou roli za prázdnou.

Zásobníky na papírové ručníky podle velikosti

V neposlední řadě můžete své nové zásobníky na papírové ručníky Katrin vybírat i podle velikosti, kterou preferujete. Značka Katrin na internetovém obchodě KatrinCz.Eu nabízí zásobníky od mini až po velké provedení. Samozřejmě jsou zde připraveny skladem i elektrické, nebo unikátní bezdotykové zásobníky. To vše za velkoobchodní ceny!

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture