Děsivý čert Krampus přijde potrestat zlobivé děti

Zadavatel: Magieprirody.cz | 15.10.2018 | Obchod, e-commerce

Hrozivě zakřivené rohy, chlupatý kožich a děsivá maska - to je pekelník Krampus, strašlivý průvodce svatého Mikuláše v Rakousku a jižním Německu. Krampus se sice podobá českým čertům, oproti nim je ale mnohem děsivější. Na rozdíl od hodného Mikuláše, který často přivírá oči nad zlobením malých nezbedů, Krampus neposlušné děti nekompromisně trestá svou pekelnou metlou.

Alpští ďáblové budí hrůzu již více než 500 let

S průvody hrozivých Krampusů se v předvánočním čase můžeme setkat v mnoha rakouských městech již od 16. století. Jejich strašidelné masky se vyznačují perfektním propracováním a mnoha detaily, za které by se nemusel stydět žádný tvůrce filmových horrorů. Průvody ďábelských Krampusů a jejich ženských protějšků, Percht, jsou oblíbenou turistickou atrakcí předvánočního Rakouska a Německa, kam přitahují davy turistů z celého světa.

Kostýmy a masky čertů Krampus

Nyní jsou Krampus masky dostupné i u nás. Detailně propracovaná ďábelská maska z vás udělá hvězdu jakékoli Halloweenské party, a přiměje každého malého neposluchu, aby zpytoval své svědomí. Pokud chcete váš děsivý vzhled dovést k dokonalosti, dá se Krampus maska pořídit jako celý kostým, sestávající z děsuplné obličejové masky, chlupatého kožichu na celé tělo, chlupatých rukavic se strašidelnými drápy i kopyty na nohy, které vám dodají vzhled pravého pekelníka.

 

Kostýmy čertů a pekelnické doplňky jako vidle, rohy, kopyta, či pekelné paruky lze koupit i samostatně, takže si můžete nakombinovat vlastní ďábelskou masku podle vlastní chuti. Předvánoční čas se blíží. Chcete letos pořádně vyděsit vaše ratolesti, nebo se chystáte na Halloween, vánoční, či mikulášskou party? Pokud vám čeští čerti připadají málo děsiví, v kostýmu strašlivého Krampuse budete šířit děs a hrůzu mezi všemi kdo vás uvidí.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Magieprirody.cz's picture
Tschechische Republik
marcol@email.cz
Tel: +420 728 463 712