Jak začít s exportem do Německa a Rakouska

Zadavatel: Magieprirody.cz | 18.9.2018 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Rádi byste rozšířili své obchodní aktivity i do jiných zemí? Čeští podnikatelé nejčastěji vyvážejí své zboží a služby do Německa a Rakouska. Úspěšně exportovat do těchto zemí však není zcela jednoduché. Pokud zatím nemáte se zahraničním exportem zkušenosti, je lepší si přizvat na pomoc exportní agenturu, která vám se vstupem na zahraniční trhy pomůže.

Export do Německa a Rakouska

Hlavní překážkou v exportu do německy mluvících zemí bývá jazyková bariéra. Pokud není vaše němčina úplně dokonalá, mohou nastat problémy při úřední komunikaci a orientaci v systému předpisů a nařízení, které se liší od naší legislativy.

Jak najít obchodního partnera v Německu či Rakousku

Zásadní podmínkou pro úspěšný export do Rakouska či Německa je nalezení solidního a spolehlivého obchodního partnera. Raccoon Five, agentura pro export do Německa a Rakouska, která se zabývá zprostředkováním a podporou zahraničního exportu, vám nejen pomůže najít a oslovit vhodného obchodního partnera, ale zajistí také profesionální komunikaci, zprostředkování, vyjednání optimálních smluvních podmínek, a pomoc s vyřízením všech formalit na zahraničních úřadech.

Jak se prosadit v exportu do německy mluvících zemí

Ideálním způsobem k nalezení nových obchodních kontaktů a získání dalších exportních příležitostí, jsou zahraniční veletrhy a výstavy. S pomocí exportní agentury bude vaše prezentace hračkou. Zajistí překladatelské služby, pomoc při jednáních, i pomoc se samotnou prezentací vašeho byznysu.

Zviditelnění vaší značky v Německu a Rakousku

Pro úspěšné podnikání v německy mluvících zemích je nezbytně nutné mít webové stránky v němčině. Exportní agentura Raccoon Five zajistí vytvoření vaší online prezentace v německém jazyce, nebo vytvoření německé mutace vašeho stávajícího webu, včetně SEO a online marketingu.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Magieprirody.cz's picture
Tschechische Republik
marcol@email.cz
Tel: +420 728 463 712