Zásobníky a dávkovače pro každého

Zadavatel: BEOM.cz | 17.9.2018 | Obchod, e-commerce
Xobaly.cz
Autor fotografie:

Na českém internetovém obchodě s dlouholetou tradicí najdete kromě hygienických potřeb i nejrůznější zásobníky a dávkovače. Představují moderní řešení pro mnoho zákazníků. I vy přemýšlíte o nové investici na své toalety a hledáte to pravé řešení? Pak si projděte nabídku na Xobaly.cz, kde si jistě snadno a rychle vyberete z široké škály kvalitních produktů.

Velkou výhodou je, že díky rozmanitému sortimentu různých značek, jako jsou Katrin, Tork nebo Laveli a v neposlední řadě i díky mnoha velikostem můžete vybavit jakékoliv prostory. Tyto odolné zásobníky a dávkovače se hodí do kanceláří, restaurací nebo hotelů, ale i pro školy, či rozlehlá obchodní centra. Vybírat si můžete podle frekvence návštěvníků na vašich toaletách, v potaz můžete vzít i náročnost na údržbu, či pohled na design.

Zásobníky na papírové ručníky

V dnešní době jsou již naprostou samozřejmostí u každého umyvadla zásobníky na papírové ručníky. Těm látkovým odzvonilo již před mnoha a mnoha lety! Dbejte na vysokou úroveň hygieny a poskytněte svým zákazníkům nebo návštěvníkům dokonalý komfort. Vybírat můžete například kompaktní i robustní varianty a zásobník si můžete vybrat i podle preferovaného typu papírových ručníků, které si v nabídce zde můžete také zakoupit za velmi atraktivní ceny.

Zásobníky na toaletní papír

Další nezbytné vybavení představují zásobníky na toaletní papír. Díky nim lze ekonomicky pracovat s nezbytným vybavením toalet, kterým samotné toaletní papíry jistě jsou. Zamezí nešetrnému plýtvání, toaletní papír udrží čistý a vždy na jednom místě. I toaletní papíry jsou zde v mnoha provedeních tak, aby přesně odpovídaly kvalitním zásobníkům z nabídky.

Vybavte si své toalety na vysoké úrovní kvalitními produkty pro hygienu. Zásobníky a dávkovače jsou připraveny za výhodné ceny, jsou zde vždy skladem a najdete zde i mnoho dalšího tak, aby vše bylo sladěno do jednotného designu a zároveň bylo samotné řešení plně funkční.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Tschechische Republik
info@beom.cz