Airsoft masky ochrání obličej v boji!

Zadavatel: BEOM.cz | 24.8.2018 | Sport, volný čas, zábava
AirsoftPro.cz
Autor fotografie:

Pokud patříte mezi milovníky airsoftového boje, jistě víte, že je nezbytné se vybavit mnoha věcmi tak, aby vaše válčení mělo nějaký smysl. Ať už patříte mezi nadšence nebo se řádíte mezi členy profitýmu, bez zbraně se neobejdete. Chytil vás airsoft za srdce a běhání s partou kamarádů a hra na válku vás baví? Pak se jistě budete s nadšením opakovaně vracet. V tu chvíli již má smysl poohlédnout se po kvalitním vybavení – a to především vlastním! Neobjedete se beze zbraně, oblečení a mnohého dalšího, zdánlivě nepotřebného vybavení, například bez airsoft masky.

Maska na airsoft pro klidné válčení

Říkáte si, že bez vymoženosti, jakou maska na airsoft je, se klidně obejdete? Naprostá nezodpovědnost a školácká chyba. Při boji lítají kuličky nebo diabolky takovou rychlostí, že pokud nestačíte včas uhnout, nechtěné a velmi nepříjemné poranění je tu hned. Masky překryjí spolehlivě celou plochu obličeje včetně nosu, úst a tváří. Oči vám pak ochrání ochranné brýle. Masky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jako jsou nylon nebo kov, přičemž masku z kovu si můžete vytvarovat podle svého obličeje přesně na míru. Záleží pak už jen na vás, jakou variantu si zvolíte. Airsoft maska má na své zadní části šikovně umístěné dva nasazovací popruhy, kterými masku nasadíte na hlavu. Díky tomuto řešení maska na obličej dokonale přiléhá a na hlavě perfektně sedí i při prudkých pohybech a proto je váš obličej skvěle chráněn po celou dobu boje.

Masky na airsoft v mnoha barvách

Díky svému profesionálnímu přístupu nabízí internetový obchod AirsoftPro.cz vysoce kvalitní vybavení. Poku vybíráte vlastní vybavení, jistě chcete vypadat i během boje co nejlépe a chcete mít vše dokonale sladěné. Právě proto i masky na airsoft můžete vybírat v mnoha barevných provedení tak, aby ladily ke zbytku vašeho airsoftového outfitu.

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BEOM.cz

Kontaktní osoba: Beom.cz
tereza@beom.cz
BEOM.cz's picture
V oblasti online marketingu se pohybujeme již více jak 7 let, spolupracujeme s největšími českými vyhledávači Seznam a Google. Věříme, že díky našim znalostem a zkušenostem můžeme nabídnout pomoc Vaší firmě s růstem. Ke klientům přistupujeme individuálně. Zajímají nás Vaše záměry a cíle, abychom... vice ›
BEOM.cz
Tschechische Republik
info@beom.cz