Ušetřete statisíce při prodeji či koupi nemovitosti

Zadavatel: Magieprirody.cz | 1.8.2018 | Reality, bydlení

Praha (Pressweb) - Při koupi či prodeji nemovitosti se většina lidí obrací na realitní kancelář. Zástupci realitních kanceláří dobře vědí, že si lidé netroufají obchodovat s nemovitostmi bez realitky a náležitě toho využívají. Pokud chcete koupit běžný, 3pokojový byt za 4 000 000 Kč, provize realitky činí v průměru 5 procent plus DPH, což činí bezmála čtvrt milionu korun. Přitom služby, které za tyto peníze dostanete, často nejsou zrovna kvalitní. Realitní agenti často neuvádějí pravdivé informace o nemovitostech, zejména o jejich vadách, což je důvodem, proč je většina klientů se službami realitek nespokojena.

Prodej nemovitosti bez realitky

Platit statisíce prakticky za nic se jistě většině lidí nechce. Projekt ZměňAdresu.cz, který vznikl v reakci na neutěšený stav trhu s nemovitostmi v ČR, má za cíl tuto situaci změnit. Za jednotnou cenu pouhých 4990 Kč nabízí to, za co si běžná realitka účtuje statisíce. Prodej bytu či domu se tak může uskutečnit bez provize a bez zbytečných prostředníků, kteří jen inkasují, aniž by poskytli adekvátní protihodnotu.

4990 Kč místo statisíců

Co za tento jednorázový poplatek dostanete? Kompletní služby, jaké nabízejí běžné realitky za mnohonásobek. Cena navíc není závislá na hodnotě prodávané nemovitosti. Za dům v hodnotě mnoha milionů, zaplatíte stejně jako za garsonku na sídlišti. V ceně je profesionální ohodnocení nemovitosti a nabídka na 5 nejnavštěvovanějších realitních serverech v ČR po dobu 2 měsíců. Samozřejmostí jsou také kompletní právní služby a komunikace se zájemci.

Pojďme vytvořit z realitního trhu férové prostředí

Současná situace na trhu nemovitostí není pro majitele nemovitostí ani pro zájemce o koupi příliš férová. Cílem projektu Změň Adresu je narovnat český trh s realitami a umožnit prodej bytu, či jiné nemovitosti, bez přehnaně vysokých zprostředkovatelských provizí.

Obrázky:
AnhangGröße
Image icon a2.jpg41.39 KB
Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Magieprirody.cz's picture
Tschechische Republik
marcol@email.cz
Tel: +420 728 463 712