Pojišťovna VZP, a. s., je generálním partnerem sanitky pro Afriku

Zadavatel: e.vox, spol. s r. o. | 24.7.2018 | Zdraví

Praha (Pressweb) - 23. 7. 2018: Víc než polovinou potřebné částky přispěla Pojišťovna VZP, a. s., (PVZP), na sanitku pro Centrum Narovinu, které provozuje komunitní centrum Ostrov Naděje na ostrově Rusinga na Viktoriině jezeře v Keni. Sanitka bude zajišťovat dopravní spojení domorodců s nejbližší nemocnicí.

Pojišťovna VZP, a. s., přispěla částkou 230 tisíc korun, přičemž speciálně upravená terénní sanitka stojí zhruba 450 tisíc korun. Symbolický šek převzal Jan Daneš, obchodní a marketingový ředitel TEPfactoru od marketingové managerky Mgr. Jarmily Bílkové.

„Jsme vděční Pojišťovně VZP, a. s., za štědrou podporu, která nám umožní co nejrychleji splnit náš cíl a poskytnout obyvatelům komunitního centra přístup ke kvalifikované lékařské péči,“ řekl Jan Daneš.

Zdravotní klinika komunitního centra poskytuje pouze základní péči, má laboratoř a porodní sál. Její personál zajišťuje péči pacientům s HIV a tuberkulózou, prevenci a vakcinaci, není zde ale operační sál, ani specializovaní lékaři – k nim je nutné pacienty převážet do nemocnice vzdálené padesát kilometrů, což bez speciální sanitky často končilo tragicky.

TEPfactor organizující teambuildingové aktivity, dlouhodobě podporuje různé charitativní projekty včetně Centra Narovinu. „Proto jsme se rozhodli uspořádat charitativní sbírku na pořízení sanitky do Afriky,“ vysvětluje Jan Daneš.

„Společenská odpovědnost je součástí naší firemní kultury a podpora přístupu k lepší zdravotní péči je naše každodenní role. Proto jsme se rádi stali partnerem dobré myšlenky,“ uzavírá Jarmila Bílková, marketingová managerka PVZP.

::

Pojišťovna VZP, a. s., je univerzální neživotní pojišťovna. Od roku 1994 byla součástí VZP ČR, po vstupu Česka do Evropské unie v roce 2004 působí samostatně. Poskytuje cestovní pojištění, pojištění majetku a odpovědnosti, občanů, podnikatelů, zdravotnických zařízení, pojištění profesní odpovědnosti a majetku lékařů a farmaceutů, pojištění běžné občanské odpovědnosti, úrazové pojištění, komerční zdravotní pojištění cizinců a další pojistné produkty. Jediným akcionářem je Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky. V roce 2017 dosáhla předpisu pojistného ve výši 492 mil. Kč, v dubnu 2018 navýšila základní kapitál na 308 mil. Kč.

Region: Svět

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

e.vox, spol. s r. o.

Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Kontaktní osoba: Zdeněk Fekar
mediální poradce
zdenek@evox.space
+420 775 599 024
e.vox's picture
Poskytujeme služby v oboru marketingových komunikací, zejména poradenství v oblasti public relations. Tiskové zprávy, letáky, inzeráty, komunikace se zákazníky, video nebo prezentace na facebooku a jiných sociálních médiích? Cokoli potřebujete, neváhejte a ozvěte se.
e.vox, spol. s r. o.
Slavíkova 3
120 00 Praha 2 - Vinohrady
Tschechische Republik
flotila@evox.space
Tel: +420 775 599 024