Nábytek z dubového masivu vám vydrží věky

Zadavatel: Magieprirody.cz | 12.5.2018 | Média, marketing

Praha (Pressweb) - Jedním z materiálů, které si mezi zákazníky drží stále oblibu, je dubový masiv. Důvody jsou zřejmé. Dřevo z dubu je nejen krásné a velice atraktivní. Je také velmi praktické. Hlavními vlastnostmi dubového masivu je velmi jednoduchá údržba, trvanlivost a pevnost. Díky své přirozené houževnatosti vám nábytek z masivního dubu vydrží i několik generací, přičemž stále bude vypadat stejně krásně, jako když jste ho koupili.

Kvalitní dubový nábytek vyrobený v Německu.

Náš dubový nábytek z masivu je vyroben z toho nejkvalitnějšího materiálu, s láskou, péčí, a neobyčejnou precizností. Dubové dřevo je už odpradávna symbolem trvanlivosti, kvality a luxusu. Spolu s nadčasovým designem a pověstnou německou kvalitou vám zajistí stylové zařízení kuchyně, ložnice nebo obývacího pokoje.

Investujte do své rodiny.

Postel, stůl či skříň vyrobená z masivního dubového dřeva není jenom obyčejný kus nábytku, jeho koupí investujete do budoucnosti a do své rodiny. Váš nábytek masiv dub bude jednou plný krásných vzpomínek. Pokaždé, když vaši potomci zasednou k rodinné oslavě u dubového stolu, vybaví se jim krásné vzpomínky na chvíle, které jste trávili společně.

Údržba dubového nábytku je velice snadná.

Dubový nábytek nevyžaduje žádnou speciální údržbu. Stačí jen otřít od prachu suchým hadříkem, případně jednou za pár měsíců použít pro ošetření přípravky obsahující lněný olej nebo včelí vosk ke zvýšení lesku. V případě že máte domácí mazlíčky nebo malé děti, je nábytek z masivního dubu jasnou volbou. Dřevo dubu je extrémně odolné a není jednoduché ho poškrábat či jinak poškodit. Je také vodě odolné a nevadí mu střídání teplot. I po mnoha letech bude vypadat stejně krásně, jako dnes. S dubovým nábytkem máte jistotu, že bude spolehlivě sloužit ještě dětem vašich dětí.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Magieprirody.cz's picture
Tschechische Republik
marcol@email.cz
Tel: +420 728 463 712