redBUX – nejlepší ICO roku: nakupte s předprodejním bonusem 50%!

Za několik dnů se spustí předprodej tokenů redBUX – tím začíná odpočítávání pro zavedení jedné nejzajímavějších kryptoměn – investoři mohou tokeny redBUX s předprodejním bonusem získat u BRIC INVEST už nyní!
Zadavatel: BRIC HOLDING SE | 13.3.2018 | Finance, ekonomika
Autor fotografie:
Bric-holding.com

Berlín/Praha (Pressweb) - 9.3.2018: Dne 22. března bude zahájen oficiální předprodej tokenů redBUX, o němž vkladatelé a vkladový poradci už nyní mluví jako o ICO (Initial Coin Offering; česky: počáteční nabídka mincí) roku. Nabízíme zde tokeny pro zavedení nové kryptoměny redBUX, kterou jako exkluzivní platidlo budou používat ve svých virtuálních světech největší světoví poskytovatelé služeb pro dospělé, jako jsou Wicked Pictures nebo iwantEmpire. Kryptoměnu redBUX tak bude možné zanedlouho používat jako platidlo na více než 6.000 terminálech. Znalci trhu počítají s desítkami tisíc transakcí v kryptoměně redBUX denně.

redBUX je však, jako každá kryptoměna, přísně limitována – poskytovatel umístil na trh pouze 20 miliard redBUXů. Se zvyšujícím se pronikáním na trh a využíváním redBUXů v největších virtuálních světech amerického průmyslu pro dospělé (s ročním obratem 16 miliard USD) lze předpokládat, že se poptávka, a tím také hodnota tokenů, brzy ještě výrazně zvýší.

Investorům, kteří vidí potenciál kryptoměny redBUX, umožní společnost BRIC INVEST nakoupit tokeny kryptoměny redBUX až do 22.3.2018 s předprodejním bonusem 50% - ale pozor, čas běží: od 22.3.2018 budou tokeny redBUXu obchodovatelné už pouze na burze – a bez podobných slev!

K tomu stačí, když kupující nakoupí tokeny redBUX v minimální hodnotě pouhých 500 €. Za tuto cenu získáte u společnosti BRIC INVEST místo nominální hodnoty 50.000 tokenů celých 75.000 tokenů, které budou v okamžiku zahájení oficiální předprodeje připsány do Vaší peněženky Wallet.

Nezávisle na množství zakoupených tokenů si BRIC INVEST účtuje jednorázový poplatek za upsání ve výši 50 € - bez ohledu na to, zda investor upíše tokeny za 500 € (minimální množství) nebo za 50.000 € - tento poplatek bude účtován pouze jednorázově.

Potenciál úspěšnosti redBUXu je podle názorů znalců trhu na pozadí virtuální reality v platformě vrXcity odůvodněný. Systém vyvinutý berlínskou společností Memento GmbH přinese revoluci na trh s erotikou tím, že internetovým konzumentům umožní ve virtuálním světě vzájemnou interakci s postavami hvězd naskenovaných v 3D rozměrech. vrXcity posune virtuální konzum o stupeň dále – namísto jednoduchého sledování filmů si budou uživatelé platformy vrXcity moci v budoucnu sami vytvářet svůj svět s vlastními zážitky se svými hvězdami ve fotorealistické hře, který budou moci sdílet a prodávat. Internetová erotika je stále jeden z největších internetových trhů vůbec; jen v roce 2016 dosáhl průmysl v erotice na základě poptávky videoher obratu přes 16 miliard USD. Odborníci předpokládají, že virtuální realita, která uživatelům umožní být si vlastním kameramanem, hercem a režisérem, tyto částky za několik málo let dalece překročí.

vrXcity má už teď v programu desítky mezinárodních hvězd ve formátu 3D avatarů a zanedlouho bude používána největšími světovými americkými poskytovateli erotiky jako platforma pro virtuální reality světy. V rámci těchto světů budou všechny platební transakce uskutečňovány kryptoměnou redBUX – poskytovatelé, stejně jako mediální koncerny, si proto slibují desetitisíce transakcí za den, a tyto budou realizovány v redBUXu. Již za 2 roky se redBUX má vydávat ve více než 6.000 terminálech, které tuto měnu budou přijímat – lze proto očekávat, že po této kryptoměně nastane již brzy velmi silná poptávka a že se s ní bude obchodovat na mezinárodním poli.

Další informace: www.bric-holding.com

Kontakt

BRIC HOLDING SE
Klimentská 1746/52
110 00 Prag 1

invest@bric-holding.com
https://www.bric-holding.com

Témata: kryptoměny | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BRIC HOLDING SE

Klimentská 52
110 00 Praha 1
BRIC HOLDING SE's picture
Společnost BRIC INVEST nabízí zainteresovaným stranám konzervativní, výnosné a spekulativní scénáře inovací s konkrétním budoucím potenciálem. Speciální investiční příležitosti v nejnovějších trendech a technologiích, které poskytují jedinečný růstový potenciál, jsou naším specifickým... vice ›
BRIC HOLDING SE
Klimentská 52
110 00 Praha 1
Tschechische Republik