Provázkové záclony - nové trendy a tipy

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 2.1.2018 | Reality, bydlení
vicebarevna provazkova zaclona

Hradec Králové (Pressweb) - Provázkové záclony si našly svoje místo v mnoha českých domácnostech. Ať už zavěšené v oknech chrání domov před ostrým sluncem a pohledy kolemjdoucích, nebo ležérně rozdělují větší místnosti. Kromě praktického využití se však mohou stát i originálním doplňkem, který vašemu bydlení dodá osobitý charakter.

Vybarvěte se

Většina lidí dává přednost provázkovým záclonám ve střízlivé bílé barvě. Méně často sáhnou po zácloně v jiném odstínu - většinou však stejně po jednobarevné variantě. Málo se ví, že provázkové záclony jsou k dostání také v kombinacích barev, které k sobě krásně ladí a navodí u vás doma jedinečnou atmosféru. Bílá, béžová a zlatá působí hřejivě a útulně. Olivová, modrá a bílá pokoji zase vdechnou kouzlo horských luk s koberci zelené trávy a azurovým nebem.

Doma jako v paláci

Šmrnc vašemu bydlení dodají také zdobené provázkové záclony. Ke všem odstínům barev si můžete zvolit přídavek stříbrných nití, které při pohybu ve světle lampy krásně pableskují. Záclony se zdobí i mnoha druhy barevných korálků. Díky nim působí místnosti veselejším a hravějším dojmem. Různě barevné korálky se dají kombinovat s mnoha barevnými odstíny provázkových závěsů.

Na úpravu záclon stačí pár vteřin

Aby vaše provázkové závěsy působili upraveně, nejjednodušeji je zkrotíte sepnutím sponami, které se vyrábí záclonám přímo na míru. A zdaleka nejde jen o nějaké unylé a nudné tvary. Elegantní dřevěné spony seženete v minimalistických geometrických tvarech. Do dětského pokoje se ale budou víc hodit např. spony ve tvaru zvířátek, květin, nebo puzzle dílků.

Bezpečné praní

Čištění a praní provázkových záclon se může zdát trochu zapeklitější. Abyste se nemuseli bát jejich mechanického poškození nebo zamotání, doporučujeme si k záclonám pořídit speciální prací sáčky. Ty jsou k dostání za pár korun a hodí se pro praní v pračce i pokud jde o běžné záclony a závěsy. Před poničením navíc ochrání také jemné spodní prádlo

 

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
PSHK's picture
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Tschechische Republik
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854