Babí léto je letos modré

Fakeer Blueberry Tea & Energy Drink
Zadavatel: BON Media, s.r.o. | 22.8.2017 | Potraviny, tabák
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Modrá je dobrá, a proto FAKEER představuje hned dvě modré novinky. Prvním z nich je originální zelený ledový čaj s borůvkovou příchutí – Fakeer Blueberry Tea a ve druhé, metalicky modré láhvi, se představuje zcela nový energy drink FAKEER. 

Uvedení obou modrých novinek proběhlo ve spolupráci s výraznými českými youtubery napříč republikou v rámci roadshow CINETUBE.

Borůvková sezóna nekončí, alespoň s FAKEEREM a jeho nesyceným LEDOVÝM ZELENÝM ČAJEM S PŘÍCHUTÍ BORŮVKY, který je prvním ledovým čajem z lednice FAKEER. Drink neobsahuje kofein a zabarvená modrá láhev dostatečně chrání svůj obsah. Více ZDE.

Druhou novinkou je sycený FAKEER ENERGY DRINK v modré metalické láhvi, který na trhu nahrazuje stávající energy drink v červené obalu. Nový „energeťák“ od Fakeera je na bázi kofeinu a taurinu. Chuť je tak více specifická pro energy drink. Profil energy drinku ZDE.

Blueberry Tea stejně jako Energy Drink jsou již k dostání ve velkoobchodech Alimpex nebo Taamda Foods. „Díky této distribuční síti se nám daří pokrýt všechny regiony České republiky. Podívejte se tak do své nejbližší večerky,“ uvádí Richard Němec, ředitel společnosti.

 Více o novinkách: www.fakeer.cz

Obrázky:
AnhangGröße
Image icon fakeer-energydrink.jpg20.78 KB
Image icon fakeer-blueberrytea.jpg67.58 KB
Témata: ice tea, energy drink, ledový čaj, čaj, tea, energy, Fakeer | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BON Media, s.r.o.

Sokolovská 55/81
186 00 Praha 8
BON Media's picture
Komunikačně kreativní agentura s velkými nápady.
BON Media, s.r.o.
Sokolovská 55/81
186 00 Praha 8
Tschechische Republik
info@bonmedia.cz
Tel: +420 731 155 047