Kvalitní lněné ubrusy a utěrky ve vintage stylu

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 19.7.2017 | Reality, bydlení
lněné utěrky

Uničov (Pressweb) - Všudy přítomná jarní atmosféra vás jistě nenechá na pochybách, že je na čase vybavit váš domov stylovým textilem. A proč ne rovnou ve vintage stylu? Pojďme se společně podívat na několik typů dekorativního textilu, který zpříjemní nejen vaše stolování, ale zároveň vašemu domu dodá pravou atmosféru přicházejícího léta.

Luxusní lněné ubrusy

Módní trendy nejsou už z daleka jen záležitostí oděvů a tak návrat přírodních materiálů slaví i bytový textil. Většina z nás dbá na estetiku našich jídelních stolů, které nemusí nutně vypadat k světu jen ve svátek. Pokud vám záleží na příjemném stolování, jistě mi dáte za pravdu, že je kvalitní a především stylový ubrus hlavním kritériem dokonalé jídelní tabule. V takovém případě se více než hodí luxusní lněné ubrusy ze 100 % lnu, které jsou nejen osvědčenou klasikou, ale zároveň exkluzivním doplňkem vašeho interiéru. Firma Svět pod střechou například nabízí kvalitní lněné ubrusy s řadou sezonních motivů a přírodními dekory v různých barvách. Veškeré ubrusy vás tak osloví nejen svým designem, ale především kvalitou, neboť jsou vyráběny přímo v italském Toskánsku.

Jednotlivé ubrusy pak nabízejí různé odstíny barev a variace motivů. V uplynulých měsících slavil velký úspěch například velikonoční lněný ubrus farma s jarními motivy, nebo lněný ubrus motýli. Premisou těchto doplňků je především svěží kombinace tlumených barev v přírodních tónech, proto je můžete na vašem stole nechat po celé jaro i léto a stanou se tak vaším spolehlivým sezonním doplňkem. V neposlední řadě je také důležitá příprava a aranžování podobných dekorací. Proto je dobré si něco přečíst i o vrstevní ubrusů. Například na blogu firmy Svět pod střechou.

Lněné utěrky ve vintage stylu

Pokud byla řeč o stylových lněných ubrusech, nemůžeme vynechat ani další kuchyňské doplňky, která vám zaručeně navodí letní atmosféru. Svět pod střechou právě představuje novou kolekci exkluzivních kuchyňských utěrek v retro vintage stylu, které nejen vynikají svou kvalitou, ale především svým unikátním designem. Utěrky jsou vyrobené ze 100 % lněného materiálu. Textilní vlákna mají tedy jednak velmi dobré protialergické a antibakteriální účinky, ale zároveň zaručují větší savost, než je tomu například u bavlny. Společně se lněnými ubrusy a dalšími vintage dekoracemi jsou dobrým tipem, jak pomoci vašemu interiéru nabýt pohodlnou a stylovou domácí atmosféru.

Obrázky:
AnhangGröße
Image icon svet_2.jpg34.92 KB

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
SEOLinhart.cz's picture
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27