Elegantní nadčasovost srubových domů

Zadavatel: SEO Linhart s.r.o. | 9.6.2017 | Reality, bydlení
Autor fotografie:
woodlife

Uničov (Pressweb) - Obliba nízkoenergetického bydlení je v posledních letech na vzestupu. První vlna nadšených přívrženců strany Zelených však již opadla, a ke slovu se dostávají i náročnější zákazníci, které kromě ryze praktické stránky kladou velký důraz i na tu estetickou. A právě pro ně jsou určeny moderní sruby, které dokáží vyhovět prakticky všem přáním a potřebám svých majitelů.

Paradoxně nejsou sruby a dřevostavby žádným supermoderním výstřelkem ale klasickou, do značné míry se inspirující životem našich předků. Osvědčené konstrukce jsou využívány již stovky let. Dobře postavený srubový domek z kvalitních materiálů odolá i tomu nejhoršímu počasí a ochrání své majitele před zimou i horkem. Nikdy je nezradí a rád poslouží i dalším generacím.

Při výběru bydlení myslete na svoje zdraví

Podobné vlastnosti mají ale i klasické zděné domky. A proč se rozhodnout pro srubový dům? Masivní dřevo použité jako hlavní stavební materiál se vyznačuje celou řadou pozitivních vlastností. Tepelně-izolační vlastnosti srubového domku zajistí příjemné klima v jakékoli roční době, minimalizují náklady na vytápění i klimatizování. Dřevo navíc vypadá dobře na první pohled, není tedy třeba ho ukrývat za omítkou nebo jinými prvky, které by stavu domu nepříjemně prodražily.

Dřevo navíc „dýchá“, díky tomuto je ve srubové stavbě neustále příjemně. Nerostou zde plísně ani další škodlivé mikroorganismy a vlhkost vzduchu se drží na optimální hladině. Takové bydlení tedy ocení i astmatici a alergici.

Dřevo jako dominantní prvek

Srubové domy jsou elegantní po všech stránkách. Použité dřevo působí na naši mysl a vytváří jedinečnou atmosféru přírodní harmonie a pohody. Je jen na vás, jestli budete chtít interiér zcela dřevěný, nebo například necháte přiznané jen dřevěné stropy.

Firma Woodlife patří k nejlepším specialistům na našem trhu. Fotogalerie srubů vám ukáže, jak rozmanité mohou tyto stavby být a kolik možností máte při jejich návrhu i zařizování. Jde o stavby na klíč, jsou však přístupné i vašim osobitým návrhům a požadavkům. Přesvědčte se o tom na vlastní oči a navštivte některý ze vzorových domků rozesetých po celé republice. Zapomeňte na nízkoenergetické bydlení ve tvaru nehezké kostky s malými okny a objevte krásu vycházející z našich tradic. Woodlife vám ukáže tu správnou cestu. 

Témata: bydlení | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

SEO Linhart s.r.o.

Dětřichov 27
783 91 Uničov
Kontaktní osoba: Jan Linhart
linhart@seolinhart.cz
+420 604 539 064
SEOLinhart.cz's picture
Již 7 let se zabýváme optimalizací pro vyhledávače a budujeme kvalitní zpětné odkazyVlastníme velké portfolio webů (tisíce domén) určených pro prodej zpětných odkazůZvyšte zisk Vašeho webu, ale nevynakládejte přitom zbytečně penízeProdáváme odkazy největším SEO agenturám v České republice
SEO Linhart s.r.o.
Dětřichov 27
783 91 Uničov
Tschechische Republik
linhart@seolinhart.cz