Otevření pobočky Enterprise Holdings na Slovensku

Zadavatel: Enterprise Holdings | 5.6.2017 | Auto-moto, logistika
Autor fotografie:
Czechocar CZ, spol. s r.o.

Bratislava (Pressweb) - S velkým potěšením bychom vám rádi představili společnost Czechocar CZ spol. s r.o. – Enterprise, která od 1. 6. 2017 na Letišti M. R. Štefánika v Bratislavě provozuje zastoupení největší americké autopůjčovny Enterprise Holdings International, se všemi svými obchodními značkami: Alamo Rent A Car, National Car Rental a Enterprise Rent A Car.

Chtěli bychom touto cestou také poděkovat managementu Letiště M. R. Štefánika za velmi profesionální a vstřícný přístup, za ochotu a umožnění rozvoje obchodních aktivit Enterprise Holdings v Bratislavě. Pobočka na Bratislavském letišti se tak právě zařazuje po bok dalších 9 600 poboček a 1,9 milionu vozů, které Enterprise Holdings celosvětově provozuje.

Expanze na Bratislavské letiště navazuje na obchodní strategii rapidní celosvětové expanze Enterprise Holdings z pozice lídra severoamerického trhu. Na Bratislavském letišti a celém Slovensku bude holding zastoupen všemi třemi značkami oslovující různé zákaznické segmenty. Značky Enterprise Holdings, na základě nezávislých průzkumu, dlouhodobě celosvětově vykazují nejvyšší hodnoty zákaznické spokojenosti, zejména díky mimořádnému důrazu na Customer Service. Stejná obchodní politika bude uplatňována i na Bratislavském letišti a mimo jiné i jako pokračování úspěšného obchodního modelu z České republiky a letiště Václava Havla, kde má společnost Czechocar více než 20leté zkušenosti. Jsme velmi rádi, že nyní můžeme nabízet své služby i na Bratislavském letišti, které hraje v regionu čím dál tím důležitější roli a je významnou destinací pro naše české, a i celosvětové obchodní partnery a klienty.

Ing. Martin Lukeš jednatel
Operating

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"2666","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"220","style":"width: 150px; height: 118px;","typeof":"foaf:Image","width":"280"}}]]

Czechocar CZ, spol. s r.o., organizačná zložka
An Independent Enterprise Rent-A-Car Franchisee
Blagoevova 9
851 04 Bratislava Slovak Republic
www.enterprise.sk
www.enterpriseholdings.com

Textový soubor:
Obrázky:
AnhangGröße
Image icon img_6197.jpg618.59 KB
Image icon img_6319.jpg153.21 KB
Image icon img_6207.jpg463.01 KB
Témata: autopůjčovna, Czechocar CZ | Region: Slovensko

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

Enterprise Holdings

Blagoevova 9
851 04 Bratislava
Kontaktní osoba: Ing. Martin Lukeš
Jednatel
Enterprise Holdings's picture
Czechocar CZ, spol. s r.o., organizačná zložka
Blagoevova 9
851 04 Bratislava
Slowakei