FAKEER má nesrovnatelně lepší chuť!

Zadavatel: BON Media, s.r.o. | 13.2.2017 | Média, marketing
Autor fotografie:

Praha (Pressweb) - Vánoční samolibá fakeerská výzva zná vítěze. Akce „FAKEER má nesrovnatelně lepší chuť“ se setkala s odezvou nejen u ostřílených youtuberů, ale také u jejich fanoušků, kteří Fakeer drinky srovnávali se vším možným i nemožným. A výsledek?  FAKEER má nesrovnatelně lepší chuť!

Přesně na Štědrý den se na sociálních sítích objevila výzva nejen pro fanoušky drinků FAKEER. Tuto výzvu svými videi podpořili také youtubeři…. A co, že šlo? Srovnat některý z drinků Fakeer s něčím, co lidi napadne a zachytit to v krátkém půlminutovém videu! Toto video umístit na veřejném profilu na FB nebo Instagramu a zaslat link do 20. ledna 2017 pořadateli, jímž je společnost FAKEER. Hlavní motivací pro účastníky byly dva zbrusu nové kousky iPhone 7, snapbacky, mikiny, trička a kartóny drinků FAKEER.

„Překvapila nás kreativita a nápaditost zaslaných spotů, u kterých jsme se dost často pobavili!,“ uvádí Milan Hrdlička, ze společnosti FAKEER, jež celou výzvu vedl.  „Je vidět, že fakeerská filozofie mladým lidem je blízká, a proto jistě nezůstaneme u této akce. Fanoušci se tak mohou těšit na další výzvy,“ dodává Milan Hrdlička.

I přes probíhající zimní prázdniny a zevlování o svátcích dorazilo několik desítek spotů, ze kterých se finálového klání zúčastnilo 11 nejlepších autorů, které porota hodnotila v živém streamu na facebookovém profilu FAKEER.

 „Ještě jednou moc děkujeme a obzvláště já, že jsem se mohla téhle soutěže zúčastnit. Nikdy by mě nenapadlo, že bych se vůbec umístila a už vůbec to, že jsme se dostali do TOP 10. Ještě jednou moc děkuji za gratulaci a za možnost se účastnit a doufám, že brzy bude opět další, kde se znovu můžeme těšit na super ceny!,“ píše jedna z finalistek soutěže, Klára (19 let).

Vítězné spoty můžete shlédnout na FB profilu FAKEER, kde je záznam celého streamu.
Promo videa na téma „FAKEER má nesrovnatelně lepší chuť!“ naleznete ZDE na kanále Youtube - FAKEER TV!

Partnerem soutěže je www.iphoneservis.cz.

Témata: Fakeer, nápoje, soutěž, iphone, servis | Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BON Media, s.r.o.

Sokolovská 55/81
186 00 Praha 8
BON Media's picture
Komunikačně kreativní agentura s velkými nápady.
BON Media, s.r.o.
Sokolovská 55/81
186 00 Praha 8
Tschechische Republik
info@bonmedia.cz
Tel: +420 731 155 047