Parfumerie Elnino.cz šokovala novým vzhledem svého e-shopu

Zadavatel: el nino parfum | 22.12.2016 | Obchod, e-commerce
Autor fotografie:

Nová Paka (Pressweb) - Jeden z dlouholetých leaderů českého trhu v oblasti online prodeje parfémů a kosmetiky, parfumerie Elnino.cz, letos před Vánoci šokovala razantní změnou vzhledu svého webu. Mnozí marketéři si možná klepali na hlavu, zpětná vazba od zákazníků však prokázala, že se riskovat vyplatilo.

S novým administračním rozhraním se otevírají tradiční online parfumerii Elnino.cz zcela nové nejen marketingové, ale i uživatelské možnosti, které bohužel předchozí web neumožňoval. Na vývoji se i po spuštění neustále intenzivně pracuje. Postupně tak budou pro zákazníky přibývat nové a originální služby, které vyzdvihnou kvalitu a profesionalitu e-shopu Elnino.cz. Při tvorbě nového vzhledu katalogu byl stanoven jasný cíl – maximálně zákazníkům zjednodušit orientaci v katalogu více než 1 milionu produktů a urychlit celý proces online nákupu. Pomocí implementace rozšířených možností filtrace celého sortimentu parfémů a kosmetiky si nyní snadno vyberete přesně to, co hledáte. Ušetříte tak čas, který byste jinak trávili zdlouhavým vysedáváním u svého počítače.

Průlomová změna v zobrazení stránek na jednotlivých zařízeních přispívá ke zjednodušení a urychlení samotného nákupního procesu. Díky inteligentnímu responzivnímu designu nakoupíte na Elnino.cz hravě pomocí několika snadných kliků z kteréhokoliv zařízení. Počet objednávek za minutu tak výrazně vzrostl. Bez rizika a stresu, jak se s novým rozhraním poperou zákazníci, by to nešlo.

V džungli stovek značek a tisíců produktových řad se snadno ztratíte – e-shop Elnino.cz Vám pomůže najít tu správnou cestu k vysněnému parfému či kosmetice.

Témata: parfémy, parfém, eshop, vůně, Kosmetika, prodej parfémů, prodej kosmetiky | Region: ČR

el nino parfum

Pražská 1816
509 01 Nová Paka