Anděl zahájí advent v OC PARK HOSTIVAŘ přiletí rozsvítit vánoční stromeček

Zadavatel: BON Media, s.r.o. | 15.11.2016 | Obchod, e-commerce

Praha (Pressweb) - Obchodní centra, obchůdky, krámky i krámečky začínají zářit a chystat se na Vánoce. OC PARK HOSTIVAŘ nezahálí a na předvánoční období připravilo řadu aktivit nejen pro děti, ale i pro dospělé. Již třetím rokem přiletí do OC PARK HOSTIVAŘ rozsvítit vánoční stromeček anděl. Kromě nevídané podívané na létajícího anděla, kterou mohou Pražané shlédnout jedině zde v neděli 27. listopadu v 15 hodit, se mohou návštěvníci těšit na pestrý program zahrnující živý Betlém, staročeské zvyky, živou hudbu nebo ochutnávku tradičních vánočních pokrmů.

“Předvánoční období by mělo být obdobím, kdy se lidé radují, připravují překvapení pro své nejmilejší a tráví čas s přáteli a rodinou. Poslední dobou Vánoce pro mnohé představují spíše období shonu a nervozity, a to bychom rádi změnili. Našim návštěvníkům jsme kromě vánočního sortimentu připravili celou řadu aktivit, které navodí tu správnou atmosféru Vánoc a zpříjemní jejich nákupy,” říká Ing. Marek Coufal, ředitel OC PARK HOSTIVAŘ.

OC PARK HOSTIVAŘ je jediným v Praze, který připravuje pro své návštěvníky rozsvícení vánočního stromečku za pomoci létajícího anděla, který přiletí ze střechy obchodního centra a dozajista rozzáří nejedny dětské oči. První adventní neděli se mohou návštěvníci těšit také na živou hudbu, vánoční laskominy, staročeské zvyky v podobě pouštění lodiček, lití olova, krájení jablek nebo výrobu svíček. OC PARK HOSTIVAŘ připravila letos také živý Betlém se zvířátky, který k Vánocům bezesporu patří. Pro děti je připravena Ježíškova schránka, do které mohou vhazovat své dopisy plné přání a očekávání od Ježíška.  

Stejně jako po celý rok, i v období adventu OC PARK HOSTIVAŘ pořádá tolik oblíbené vánoční dílničky pro děti. První adventní neděli v 15 hodin nabídneme dětem možnost si vyrobit vlastní adventní věnec. Vstupné je jako vždy zdarma. 

Obrázky:
AnhangGröße
Image icon vanoce_v_oc_park_hostivar.jpg272.09 KB
Region: Praha

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

BON Media, s.r.o.

Sokolovská 55/81
186 00 Praha 8
BON Media's picture
Komunikačně kreativní agentura s velkými nápady.
BON Media, s.r.o.
Sokolovská 55/81
186 00 Praha 8
Tschechische Republik
info@bonmedia.cz
Tel: +420 731 155 047