Chystáte se na jaře stavět? Naplánujte hypotéku už teď.

Zadavatel: PSHK s.r.o. | 20.9.2013 | Finance, ekonomika

Hradec Králové (Pressweb) - Přemýšlíte nad vlastním bydlením? Chcete si pořídit byt nebo začít stavět? Zvažte všechny možnosti pro získání finančních prostředků. Většina lidí dnes využívá hypoteční úvěr, který je možné čerpat na koupi i výstavbu nemovitosti. Hypotéka je dále vhodná také pro modernizaci bydlení nebo pro vybavení kuchyně nebo obývacího pokoje.

Žádost o hypoteční úvěr nevyřídíte během několika týdnů. Vždy je dobré pečlivě prozkoumat své možnosti. Kontaktujte proto zkušeného hypotečního poradce - například ze společnosti Hypomakléři.cz, který vám pomůže s výběrem vhodné půjčky. Zjistí, která hypotéka je ta nejlevnější, posoudí úrokové sazby, výši měsíčních splátek a další možnosti, které si dnes banky kladou.

Na webu této společnosti můžete využít také přehledného srovnání hypoték, ve kterém najdete údaje, co jsou potřeba porovnat. Hypoteční úvěr je možné přizpůsobit individuálním potřebám žadatele. Nečekejte však, že se o vás budou banky přímo prát - obzvlášť při první žádosti. Daleko lepší možnosti se vám nabízejí až při refinancování.

Region: ČR

Redakční poznámka: Za pravdivost obsahu odpovídají zadavatelé jednotlivých článků.

Zadavatel:

PSHK s.r.o.

Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Kontaktní osoba: Zdeněk Hrubý
Jednatel
hruby@pshk.cz
+420 776 525 452
Obrázek uživatele PSHK
Provádíme SEO pro vyhledávače, nabízíme služby v oblasti internetového marketingu, vedení PPC kampaní. Tvoříme webové stránky a e-shopy.
PSHK s.r.o.
Pavla Hanuše 300/1
500 02 Hradec Králové
Česká republika
info@pshk.cz
Tel: +420 491 110 854